פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים שלום.אני משחק ב HL 2 ויש שם שלב של מסוק וירידה כזאת למטה, עכשיו ברגע שאני יורד מגיע המסוק ומתחיל לירות עלי ואין לי לאן לברוחמה אני צריך לעשות?תודה
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים RUN Forrest RUN!!run like there is no tomorrowrun like you have nothing to liserun like you have alot to loserun like your life depends on itמקווה שהצלחת להבין את הרעיו
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר and the big question is where to?it looks like there is a dead end in evey door i try to open, not to mention i am in allitle bit of pressure there. :-\
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים אני לא כ"כ זוכר כי סיימתי ממזמן (לצערי :'() אבל נראה לי שאתה צריך לרוץ לאיזשהו מקום שמשם אתה כבר ממשיך, תנסה לחפש שם איזה פתח או משהו.
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים לך ישר ואז שמאלה יש לך שם דלת...בתוך יש מבוך שים לב למקומות "נסתרים" יותר..
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים ai_disable 0 אם יש לך את באג הקפאון, האויבים פשוט קופאים זה יתן לך מספיק זמן לחפש
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים אני בשלב החמישי או השישי אחרי שאני פוגש את אלכס שוב ואנחנו מנסים להוציא את אבא שלה ואז מגלים שמישהי שם היתה מיןן מרגלת כזו עכשיו היא אמרה לי שיש מלא חיילים באים הרגתי אותם והמשכתי והגעתי לעוד מקום שהיא הביאה לי התראה על חיילים ובאים איזה 25 חיילים ואני לא מצליח לעבור את זה...אולי יש שם איזה טריק או משהו??ולזה שנתקע מתחת לגגון בצד שמאל יש דלץ מוסתרת בחביות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.