פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים שלוםיש לי מחשב 2.6 Ghz northwood אם שני דיסקים אחד רגיל והשני SATA וכרטיס עריכה dv500 plus של Pinnacleלאחרונה קיבלתי כרטיס raid של promise sx6000 ו3 הארד דיסקים של 120GBכדי להכיל את הערכה החדשה שלי אני זקוק למארז וספק חדשיםדרישותשאני יוכל להכניס את ה5 דיסקים (לא אכפת לי להכניס אותם גם ל5.25) ו 2 כוננים של 5.25 ובנוסף גם שני כרטיסי PCI ארוכיםוספק שיוכל להחזיק את זהתודה רבה מראשאומרישכחתי להוסיף אבל גם שהיה כמה שיותר זול למפרט הזהכי אני לא ממש יכול להוציא יותר מידי
פורסם 2005 בינואר 120 שנים אין שום קשר בין הבקשה שלך לבין "מפרט"אתה בסך הכל רוצה מארז וספקזה פורום חומרה אחרת וציוד היקפי, אל תפתח תארד חדש - חכה שיעבירו את התארד הזה לשםותשנה את הכותרת בהתאם שתסביר שאתה זקוק למארז וספק כוח למערכת קיימת.בקיצור ולעניין יש לך 2 ברירותספק ג'נרי, מארז ג'נרי, הכל יסתכם ב150-200 שקלהדבר הזה יתן לך חוסר איכות, חוסר אמינות, וכמובן גם סיכון לרכיבי המחשב.הברירה השניה זה ללכת על רכיבים איכותיים ובטוחים מבית טובההמצלמה שלי זה COMPUCASE עם ספק של HEC, אחד כזה שכולל 2 מאוררי 120ממ, יעלה לך 390 שקל בKSP.השקעה לטווח ארוך, לדעתי שווה את הכסף ללא צל של ספק.בהצלחה (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.