עבור לתוכן

אני מוריד עכשיו האלף ליף דרך steam....

Featured Replies

פורסם

מקורי אז לא לנעול (יש לי את הקופון) וזה לוקח לזה ממש המון זמן 1050 דקות!?!?חחח חשבתי שיש להם שרת טיסן שיוריד לי על מקסימום מהחיבור שלי...

כמה זמן לקח לכם להוריד ואיזה חיבור יש לכם לאינטרנט??1000 דקות זה המון יחסית? :bash::s07::silly::hat:

פורסם

די הגיוני המשחק שוקל כ4 גיגה ובהנכה שיש לך1.5 זה אומר שהזמן שאומר לקחת לך הוא 4096\0.2\60 שזה יוצא341 זה אומר שאתה מוריד בקצב של כ66 שזה סביר

פורסם

עשית את כל ה- Preloads לפני זה? :-X

פורסם
  • מחבר

preload?לא עשיתי שום חיה כזו

פורסם

הרבה לפני שהמשחק יצא שיחררו אותו בחלקים קטנים

ככה כל פעם היית מוריד כמה מאות מגה ובסוף היית פשוט צריך לפתוח את מה שהורדת עם הקופון

פורסם

preload?לא עשיתי שום חיה כזו

אז מישהו הולך לבלות הרבה זמן איכות בצפייה בעשיריות אחוזים עולות לאט לאט... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בעעע אני לא מצליח להוריד את המשחק :s07: :s05: זה מוריד לי רק איזה 800 מגה ומנסה להריץ לי אותו וזה כמובן נתקע ישר בהתחלה כי אין לאן להמשיך.... :kopfpatsch:

מה לעשות אין שום אופציה בסטים שאומרת להמשיך הורדה ניסיתי גם למחוק את הקבצים שזה הוריד וזה לא יוצא ?????אין אני מוריד את המשחק מישהו יכל לעזור לי בבקשה?

פורסם

תנסה לשאול בפרומים של -

steampowered.com

אין לך מושג כמה הם יכולים לעזור לך עם כל בעיה אפשרית

פורסם
  • מחבר

הבעיה שצריך לחכות עד שהם יאשרו אותי שמו אותי באיזו רשימה....

זה לא קרה כן לאף אחד????????cs:S הורדתי גם אותו והוא סבבה למרות שבהגדרות כתוב שהוא לא סיים להוריד או משהו כזה באחוזים למרות שאני משחק איתו והכל נורמלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים