פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים אז מה שיש בכותרת הכרטיס שלי זה audigy 2הבעיה שיש סאונד רגיל אבל לא מוזיקה וכאשר אני מנסה לשים נגיד שיר של Mp3 בזמן שאני במשחק עדין אין מוזיקה גם לא של ה mp3 רק הסאונד הרגיל של דיאבלו .מישהו מכיר איזה פיטרון?הגירסה שיש לי עכשיו זה 1.10.(מקורי)ומישהו אולי רוצה לשחק ב internet איתי?
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים לא הבנתי כ"כ את הבעיה שלך...אתה מנסה לשים שיר MP3 ברקע וזה לא עובד? או שהמוזיקה במשחק לא עובדת?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים הוא מיתכוון אין מוזיקה של המישחק,גם כשהוא פותח תWINAMP ושם שיר לא שומעים אותו במישחק,יש מבין?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים הלפי מה שאני מבין אותו הוא אומר שיש רק סאונד נגיד שאתה הורג מישהו או נותן מכה למשהו אבל מוזיקת רקע אין, ובנוסף, כשהוא מפעיל את המשחק בנוסף עם מוזיקה חיצונית (mp3) הוא לא שומע את המוסיקה הזאת בזמן שהוא משחק.ניסית אולי להרים את ה-Volume של המוסיקה בהגדרות של המשחק?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר ניסיתי הכל ...לא יודע מה יכולה להיות הבעיה וחיפשתי ב בליזרד ובבטלנט ובגוגל לא מצאתי כלום :\כל הסאונד קיים חוץ מהמוזיקה .עוד מישהו רוצה לשחק?(תשאירו אייסיקיו)
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים איך הרמקולים מחוברים לכרטיס קול?האם זה ישירות מהכרטיס קול לרמקולים אנאלוגיים או שזה דרך יציאת SPDIF לרסיבר או משהו כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.