עבור לתוכן

שאלות אחרונות לפני קניה של עכבר + פאג

Featured Replies

פורסם

כן, אני על סף קניית עכבר + פאד (כנראה) ואני מתלבט מה לקחת.

בקשר לעכברים, חשבתי על

MX 500

MX 510 [ אם מישהו יכול לרשום שורה - 2 על ההבדלים בין 500 ל 510 אני אודה לו ]

או אולי עכבר אחר בסביבות המחירים ?

ובקשר לפאד, חשבתי ללכת על פאנק השאלה: אם שווה להוציא כל כך הרבה כסף על פאד מסכן ?

פורסם

למה לאזעזל אתה קונה פאג? בגלל נדמה לי שאסור להוציא פאג מאינקובטור..

לא משנה בכל מקרה אני באמת לא מבין למה אתה כל כך לחוץ לקנות את המוצרים היוקרתיים האלה ומה רע בintelli optical mouse חוטי של מיקרוסופט, על פד קשיח חביב של 15-30 שקל..

ההבדל לא יהיה עד כדי כך משמעותי שווה להשקיע בשבילו פי 3 כסף..

פורסם
  • מחבר

חח צודק, אני אוותר על הפאג וגם על הפאד  :P

ואני לא רוצה עכבר מעפן כמו שתמיד היה לי  :-\

עריכה: אני יחסית סגור על 510 והוא גם יחסית זול השאלה אם הוא שווה?

פורסם

אל תקח את האלחוטיים של מיקרוסופט הם ממש לא מומלצים למשחקים, בישומי חלונות (תוכנות וקדומה) אפשר להסתדר איתם..

mx 510:

* Image Processing: 5.8 megapixels/sec

* Resolution: 800 dpi

* Acceleration: 15g

* Speed: 40 inches/sec

mx500:

* Image Processing: 4.7 megapixels/sec

* Resolution: 800 dpi

* Acceleration: 10g

* Speed: 40 inches/sec

עקרונית ההבדל הוא לא כזה ענק אבל ה,MX510 אמור להיות יותר מוצלח ולפי דעתי גם יש לו מבנה יותר נוח ליד אבל זה תלוי במשתמש..

ואכן 9200SE דורש שדרוג במידה ואתה משחק משחקים (אם אתה לא משחק משחקים אין סיבה שתקנה MX..)

פורסם
  • מחבר

אז ה 510 יתן לי יותר מהעכברים האלחוטיים של מיקרוסופט?

פורסם

ללא שום ספק!

אף פעם לא המלצתי על האלחוטיים של מיקרוסופט, רק על החוטיים.

השאלה מה אתה עושה במחשב שדורש MX...

עם כרטיס כזה אני בספק אם אתה גיימר של משחקים מהירים מאוד

ואם אתה משחק משחקים רגילים או יושב רוב הזמן על ישומי חלונות אני באמת חושב שלא כדאי להשקיע מעבר לעבר חוטי של מיקרוסופט.. פשוט חבל על הכסף שלך

פורסם
  • מחבר

היי! פגעת בי ובכרטיס מסך שלי :'( הוא עוד מסוגל להפעיל ET ו CS וגם .. HL 2 כן, HL2

אני יותר משחק ET ו CS והעכבר שיש לי הוא פשוט לא נוח והוא מאד איטי לכן חשבתי לשדרג :-\

אז ללכת על ה 510 או שיש משהו בסביבות המחירים שלו ? שיותר טוב ?

פורסם

מצטער אם פגעתי בו :-[ תתנחם בזה שאני עם MX440 עד שיחזור הרדאון מתיקון..

וה510 מצויין אני לא חושב שתמצא עכבר חוטי במחיר סביר שיעלה עליו.

כדרך אגב אם אתה כן גיימר של משחקים מהירים, ואם אתה כן מחליט לקנות את ה510 (שלדעתי אין בזה צורך אבל חפיף)

אז אולי בכל זאת שווה לך לבחור פד נורמלי, לא חייב משהו ב200 שקל העיקר שלא יהיה פלסטיקי שיתקלקל תוך חודשיים-שלושה..

(מצטער אם אני מפיל, אבל נדמה לי שזה היה אט'לון ווינגס שאמר שיש לו חוטי של מיקרוסופט, ויש לו MX500\510 והוא לא מרגיש הבדל, בכל אופן לא הבדל ששווה את ההשקעה הכספית..)

שוב, אני לא אומר שזה עכבר לא טוב, להפך! אחד הטובים.. העניין הוא שחבל להשקיע סכום גדול ולהתאכזב

פורסם

יש לי את הפאנק (עם MX1000) והוא ממש נוח.

עד לפני חודש עבדתי בלי פאד לעכבר ואני חייב לציין שיש הבדל בנוחות (והתחיל להתקלף לי הציפוי של השולחן אז לא היתה ברירה)

פורסם
  • מחבר

בקטנה, פעם אחת לקנות משהו טוב שיחזק הרבה :)

אז לקחת ? ועל איזה פאד אתה ממליץ ? או שאני אחכה קצת ואז אני אחליט אם לקחת פאד ?

פורסם

אל תקח את האלחוטיים של מיקרוסופט הם ממש לא מומלצים למשחקים, בישומי חלונות (תוכנות וקדומה) אפשר להסתדר איתם..

מה פתאום!

אני עם WIRLESS OPTICAL MOUSE 2.0 של מיקרוסופט מסתדר מצוין במשחקים...

שים לב ציטוט מהביקורת באתר על העכבר Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=w-intellimouse4.php

"לסיכום, מדובר בעכבר איכותי ששופר מאוד ביחס לגירסתו הקודמת. ללא ספק כדאי לשקול את קנייתו אם אתם מעוניינים בעכבר נוח למשחקים"

פורסם

תפסיקו כבר להגיד לו שזה בזבוז כסף..... לי יש mx510 עם פאד לא משהו כזה.... ואני מרגיש הבדל עצום לבין העכבר אופטי של ה- 70 ש"ח שהיה לי.....

עכבר ששוה תכסף.... אני לא מתחרט לרגע........

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני הולך על ה 510 למישהו יש משהו אחרון להגיד?

פורסם

המחירון הוא 280 ש"ח לעכבר.

אני קניתי ב- Logic pc בהתחלה רצייתי ב- Office Depot אבל זה עלה שם 360!

תחדש! ;D

פורסם

כן, Get Razer's DiamondBack!

ובקשר לפאד, הפאנק קצת "יצא מהאופנה" כבר, SteelPad S&S הולך חזק היום וגם Qpad.

יש לי את שניהם, S&S ו- QPAD Gamer XXXL 1.5mm וקשה לי להחליט מי יותר טוב... מחליף ביניהם כל הזמן :screwy: בהתאם למצברוח.

בכל אופן, ה- qpad בליגה משלו, ואף פעם לא צריך לנקות אותו (הגומי קולט אבק ופולט אותו), הוא בליגה משלו. איכות שוודית... לך תבין!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים