פורסם 2005 בינואר 220 שנים mastergalכמו שרשמתי לך בפרטי...הוא עושה רע אבל אפשר לישון עם זה...הרעש מגיע מהמאוורר של 120"ואם תקנה מ ksp אז יהיה לך שניים כאלה...אז כבר לא יהיה שקט...זה מובטח.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אתה יכול לקנות מאוררי 120ממ חדשים שהם שקטים או בעלי כפתור ברירה (פוטנציומטר) לשליטה על המהירות\רעש.אבל 2 כאלה זאת הוצאה דיי יקרה לפי דעתיאתה גם יכול לבנות מפסק או ידנית להעביר אותם ל7V (ע"י שינוי מיקום החיבור במולקס..)
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר למה לי כל כך הרבה מאווררים אם יש אחד על הכ.מסך אחד מעל המעבד אחד בתוך הספק ועוד אחד שיוציא הכל החוצה, למה עוד אחד גם ככה יש הרבה לא?
פורסם 2005 בינואר 220 שנים פששש המון מאוררים איך אתה מסתדר עם כולם..עכשיו ברצינות, כל המאוררים האלה (של המעבד, כרטיס מסך, צ'יפסט וכו..)רק מערבלים את האוויר במארז וזורקים אותו על גוף הקירוראבל צריך מאוררי מארז שיחליפו את האוויר שהתחמם במארז, באוויר "חדש" מבחוץ, אוויר קריר יותר בטמפרטורת החדרבשביל זה צריך מאורר אחד שיכניס אוויר, ומאורר אחד שיוציא אווירככה תיהיה זרימת אויר שתאפשר תחלופה של האוויר בחלל המארז.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אני מחזק מה שאומרים כאן לגבי המאוררים ויש לי מעט להוסיף אתה צריך עוד מאורר בחזית ע"מ שייכנס אוויר קר למארז, שים את המאורר כשהוא במצב דחיפת אוויר לתוך המארז ואז המאורר שמגיע עם המארז מוציא את האוויר החם שנוצר במארז והתוצאה היא קרירות. המארז לא רועש במיוחד האמת שאני לא שומע אותו כלל בלי הוולקנו שלי תתחדש אחלה קנייה
פורסם 2005 בינואר 320 שנים בתור אחד שרגיש לרעש ויש לו את המארז הנ"לקניתי פאנל שליטה ל-2 המאווררים http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1425&catcode=334זה רק 100 ש"ח + יש גם בונוס 2 סנסורים שמציגים את הטמפ'(אצלי מארז וכ.מסך).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.