פורסם 2005 בינואר 120 שנים YOTאחי אתה שפיץיש לי רק עוד שני שאלות1 - אם תוכל לשנות את זה מ baraq ל barak2 - איך אני מעלה את זה על איזשהוא שרת שזה ישמר שם?תודה רבה
פורסם 2005 בינואר 120 שנים אחי אתה יכול לעשות גם לי מפרט בחתימה רק בלי הסילנסר כי שברתי אותו :\ יותם תוכל להכין לי ? רק שוב בלי הסילסנר כי הוא לא קיים !
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר Obstacle, זה לא כ"כ עקרוני, אפשר להשאיר ככה לפי דעתי.. כל מי שעדיין לא קיבל תג יקבל מחר אני מת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 120 שנים רציני תכניו מכין טאגים אוטמתי ככה זה יחסוך המון בלאגן חח וכמה זמן ייקח לעשות כזה דבר?יש לכם את ה- template של החתימה בפוטושופ זמין להורדה, למה שלא תורידו פוטושופ ותכינו בעצמכם?? זה פחות או יותר פשוט לעשות את זה כמו להגיד "אפשר שמישהו יכין לי חתימה??"
פורסם 2005 בינואר 120 שנים אני רוצה גם חתימה בבקשה- YOT שלחתי לך גם בפרטי כי אמרת שעדיף בפרטי, בכל אופן אם לא אז ליתר בטחון אני מצרף כאן פרטים (מופיע בחתימה) אין לי מושג איך אני עושה את זה בפוטושופ, וגם איך אני מעלה את זה לשרת (כל הפרוצדורה של חתימה איך היא הולכת? מה צריך לעשות?)
פורסם 2005 בינואר 220 שנים לא יצא מישהו, אם מישהו יכול לעשות לי את המפרט שלי בפוטושופ אני אודה לו..תודהח אחח[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר תגים לפורומים: כחבר בצוות ה-3dTeam של האתר תקבל תג שאותו תוכל לערוך ולכתוב בו את המפרט שלך והוא ישמש כמעין "תעודת זהות" שלך בפורום, ולחיצה על התג תביא לאתר עם תוצאות הפרוייקט שלך, לדוגמה ה-OCDB או ה-ORB - תג זה יוכל לשמש אותך גם בפורומים אחרים שאתה חבר בהם, בארץ ובחו"ל, אם תרצה בכך כמובן. לדוגמה (לחץ על התג כדי להגיע ל-ORB):
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.