עבור לתוכן

ואם אתה יכול אז גם את זה פשוט אנשים מתלוננים שאני מציף (תודה)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כי אם אני לוקח 2400 מראש אני יכול להביא אותו כשיתחשק לי ל2600 2700 או כמה שאני יצליח אני לא יודע אבל מה שבטוח יותר ממה שאני יגייע עם 2.26 ונגיד שכסף זה לא בעיה אני הולך לעבוד בקיץ בשביל המחשב הזה... ואין לי שום דבר אחר לעשות עם הכסף שלי בקיצור כסף זו לא הבעיה הכי גדולה אבל אני לא מגזים לגמרי ולוקח את ה 2.533 אני אוה בלהתפנק אבל יש גבול.....

חוץ מזה אני עושה מה שאבא שלי אמר לי(הכי טוב פחות אחד...)

פורסם

זה לא בטוח בכלל, ואתה סתם זורק כסף- תבין, ה40 מגה הרץ האלה לא שווים יותר מאלף שקל- אתה משקיע את כך הכסף במעבד ומזניח את שאר הרכיבים, אני הייתי עושה ההפך- לא רק המעבד קובע, גם אם יהיה לך מעבד ב4 ג'יגה הרץ ושאר הרכיבים יהיו דרעקיים, הביצועים יהיו פחותים ממערכת עם מעבד איטי יותר וחלקים איכותיים.

אתה הולך לעבוד בקיץ..אני מבין שאתה אוהב לזרוק את הכסף שלך סתם.

פורסם
  • מחבר

זה לא בטוח בכלל, ואתה סתם זורק כסף- תבין, ה40 מגה הרץ האלה לא שווים יותר מאלף שקל- אתה משקיע את כך הכסף במעבד ומזניח את שאר הרכיבים, אני הייתי עושה ההפך- לא רק המעבד קובע, גם אם יהיה לך מעבד ב4 ג'יגה הרץ ושאר הרכיבים יהיו דרעקיים, הביצועים יהיו פחותים ממערכת עם מעבד איטי יותר וחלקים איכותיים.

אבל זו בדיוק הטעות שלך...

אני לא קונה חלקים אחרים שהם דרעק... ותחשוב על זה רגע אתה אומר שאם תקנה את המעבד האיטי שהמלצת לי אתה יכול לעשות אוברקלוק ל2000 MHrz פלוס נכון? אז תחשוב לאן אני יכול להגיע עם שלי..... (דרך אגב המעבד הכי יקר שיש כרגע נדמה לי P4 2533) עשו לא המהרה עם קירור מים ואתה יודע לכמה הם הצליחו להביא אותו? הם הוסיפו לו 1000 מגההרץ!!! זה כפול ממה שיש לי כרגע בבית..

בקיצור אם אני קונה עכשיו מעבד יותר מהיר זה כי בעוד שנה או קצת יותק או אולי אפילו השבוע כשאני אקנה אותו אני יעשה לא אובר קלוק קטן כדי שיעבוד יותר מהר מזה

דרך אגב הדבר היחיד שאמרת לי שהוא רכיב לא טוב זה הלוח אם שזהו הלוח אם שהצליחו להביא איתו את המעבד הזה לאן שהביאו אותו....

אז אני אבדוק שוב מה באמת האיכות שלו ומה האיכות של מה שהמלצת לי

דרך אגב על איזה סדר גודל של מחירים אנחנו מדברים?

פורסם

אבל זו בדיוק הטעות שלך...

אני לא קונה חלקים אחרים שהם דרעק... ותחשוב על זה רגע אתה אומר שאם תקנה את המעבד האיטי שהמלצת לי אתה יכול לעשות אוברקלוק ל2000 MHrz פלוס נכון? אז תחשוב לאן אני יכול להגיע עם שלי..... (דרך אגב המעבד הכי יקר שיש כרגע נדמה לי P4 2533) עשו לא המהרה עם קירור מים ואתה יודע לכמה הם הצליחו להביא אותו? הם הוסיפו לו 1000 מגההרץ!!! זה כפול ממה שיש לי כרגע בבית..

בקיצור אם אני קונה עכשיו מעבד יותר מהיר זה כי בעוד שנה או קצת יותק או אולי אפילו השבוע כשאני אקנה אותו אני יעשה לא אובר קלוק קטן כדי שיעבוד יותר מהר מזה

דרך אגב הדבר היחיד שאמרת לי שהוא רכיב לא טוב זה הלוח אם שזהו הלוח אם שהצליחו להביא איתו את המעבד הזה לאן שהביאו אותו....

אז אני אבדוק שוב מה באמת האיכות שלו ומה האיכות של מה שהמלצת לי

דרך אגב על איזה סדר גודל של מחירים אנחנו מדברים?

זו בדיוק הטעות שלך, לא תרגיש בהבדל ביצועים בין ה2.26 ל2.4 וזה סתם הפרש של 1300 שקל אם אני לא טועה- לא שווה את זה.

במה אתה יכול להשקיע את ה1300 שקל? מארז איכותי, ספק איכותי, זיכרונות איכותיים, צורב, DVD- אין מספיק דברים?

והלוחות של ג'יגה בייט צולעים בOC..האפוקס אוכל אותם ;D גם באפשרויות וגם בביצועים עצמם.. ;), אגב 1000 מה"צ לנורת'ווד זה לא עד כדי כך הרבה..חשבתי שיגיע ליותר עם נותר'ווד B- מילא.

פורסם
  • מחבר

כמה עולה ה epox הזה?

אבל אני מסביר לך שזה לא ישאר על 2.4 אני יעשה המהרה וכמו שאתה רוצה להעלות את 1.6 ל 2.2 אני יעלה את 4.2 למשהו יותר גבוה לא יודע מה בדיוק אבל גבוה יותר.....

פורסם

כמה עולה ה epox הזה?

אבל אני מסביר לך שזה לא ישאר על 2.4 אני יעשה המהרה וכמו שאתה רוצה להעלות את 1.6 ל 2.2 אני יעלה את 4.2 למשהו יותר גבוה לא יודע מה בדיוק אבל גבוה יותר.....

אתה רואה טוב?!?! אני אומר לך- אל תזרוק את הכסף שלך סתם ובמקום ה2.4 תקנה את ה2.26, כבר חסכת 1300 שקל.

האפוקס עולה 970 ש"ח באקסלנט.

פורסם
  • מחבר

וואלה? מחיר נהדר....

דרך אגב אני לא בטוח ממש אם אני מתכנן המהרה ואני לא בטוח שאני רוצה להתעסק עם זה לפחות לא בהתחלה בגלל זה אני מעדיף לקנות את המעבד הזה...

הבעיה שלי היא שיש לי כסף שאני מקבל מרויח וכו' אבל אין לי מה לעשות איתו פשוט אין לי על מה להוציא כסף.... ואני חושב שאם אני כבר קונה מחשב אז שיהיה מחשב טוב... והנה גם מצאתי על מה להוציא את הכסף שלי....

אני יפרסם את המפרט המדויק שאני רוצה עוד מעט באחד מהפורומים באתר כדי לקבל עצות לשיפור ולשמוע על בעיות אי תאימות אני מבקש שתעזרו לי מהר כי אני מתכוון לקנות את המחשב כבר בשבוע הקרוב.... ואני מחכה לזה כבר איזה חצי שנה....

תודה לכל מי שעזר לי :D

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה הנושא המקורי היה זכרון אז נחזור לזכרון....

אני רוצה לקנות זכרון DDR 512MB עכשיו הבנתי שצריך

CL2 ולא CL 2.5 אין לי מושג מה זה אומר בדיוק....

עכשיו אני צריך לדעת מה עוד חשוב

אם זה משנה הלוח אם שאני מתכנן לקנות הוא עכשיו +4G4A של epox תעזרו לי בבקשה ותגידו לי איזה חברה ואפילו איזה דגם לקחת....

זה בערך הדבר האחרון שנשאר לי לבחור (חוץ ממקלדת ועכבר....)

פורסם

וואלה? מחיר נהדר....

דרך אגב אני לא בטוח ממש אם אני מתכנן המהרה ואני לא בטוח שאני רוצה להתעסק עם זה לפחות לא בהתחלה בגלל זה אני מעדיף לקנות את המעבד הזה...

הבעיה שלי היא שיש לי כסף שאני מקבל מרויח וכו' אבל אין לי מה לעשות איתו פשוט אין לי על מה להוציא כסף.... ואני חושב שאם אני כבר קונה מחשב אז שיהיה מחשב טוב... והנה גם מצאתי על מה להוציא את הכסף שלי....

אני יפרסם את המפרט המדויק שאני רוצה עוד מעט באחד מהפורומים באתר כדי לקבל עצות לשיפור ולשמוע על בעיות אי תאימות אני מבקש שתעזרו לי מהר כי אני מתכוון לקנות את המחשב כבר בשבוע הקרוב.... ואני מחכה לזה כבר איזה חצי שנה....

מי אמר שאתה צריך לעשות המהרה? ההבדל בין שני המעבדים הוא רק 40 מה"צ...שלא שווים 1300 שקל, קח את ה1300 שקלח האלה ותשקיע אותם במשהו אחר, כבר נמצא במה- אל תדאג ;D

זיכרון, הייתי הולך על הקורסאיר 3000 לאופציית OC עתידית, אם אתה לא מתכנן לעשות גם בעתיד- כל זיכרון 2100 יספיק.

פורסם
  • מחבר

וואלה? מחיר נהדר....

מי אמר שאתה צריך לעשות המהרה? ההבדל בין שני המעבדים הוא רק 40 מה"צ...שלא שווים 1300 שקל, קח את ה1300 שקלח האלה ותשקיע אותם במשהו אחר, כבר נמצא במה- אל תדאג ;D

זיכרון, הייתי הולך על הקורסאיר 3000 לאופציית OC עתידית, אם אתה לא מתכנן לעשות גם בעתיד- כל זיכרון 2100 יספיק.

תסביר לי שניה איך יכול להיות שההבדל הוא רק 40 מגה הרץ בין 1600 לבין 2400???

תן לי הסבר הגיוני כי אולי אתה צודק....

פורסם

מממ..

אני מדבר על המעבד של 2260 מה"צ, לעומת המעבד של 2400- איזה הפרש זה?

פורסם
  • מחבר

זה 140 אבל גם זה אתה צודק לא מצדיק את ההפרש אולי...

אני אבדוק את העניין

השאלה היא אם אין הבדל ביניהם חוץ ממהירות שעון זאת אומרת האם ה

FSB עדיין 533 MHrz

והאם יש לו את ה cache של 512 אני לא יודע מה זה עוזר כאן אבל זה מן הסתם יותר טוב....

פורסם

זה 140 אבל גם זה אתה צודק לא מצדיק את ההפרש אולי...

אני אבדוק את העניין

השאלה היא אם אין הבדל ביניהם חוץ ממהירות שעון זאת אומרת האם ה

FSB עדיין 533 MHrz

והאם יש לו את ה cache של 512 אני לא יודע מה זה עוזר כאן אבל זה מן הסתם יותר טוב....

שניהם עם קאץ' של 512 ופועלים בבאס של 533.. ;)

פורסם
  • מחבר

antivirus

אני צריך עזרה...

אני גם צריך את הכתובת של אקסלנט

ואני גם צריך עזרה בקשר ללוח אם של אפוקס כמה באמת הוא טוב בהשוואה לאחרים שהם לא gigabyte למשל MSI או כל חברה שנחשבת טובה אחרת האם הוא נמצא בין המובילים?

והאם הוא תומך במהירות FSB של 533MHrz וכל דבר טוב אחר שאתה יכול להגיד עליו אם יש לך רעים רצוי שתגיד גם אותם...

אני יעשה OC כי אני הולך לקחת את ה 2.26 אתה מכיר מישהו שיוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את ה OC שלב אחרי שלב? מישהו שמכיר את הלוח אם או את המעבד והכרטיס מסך והזכרונות כי אני פשוט לא רוצה להרוס כלום......

ובקשר לזכרון שוב.. DDR ל OC לא יותר מדי יקר של איזה חברה ואיפה אני יכול למצוא עליו מחירים ומידע...

פורסם

אקסלנט

ותרגע כבר עם זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים