עבור לתוכן

ואם אתה יכול אז גם את זה פשוט אנשים מתלוננים שאני מציף (תודה)

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה לא המקום לשאלות בקשר לזכרון אבל לא מצאתי שום מקום אחר בנושא הזה וראיתי שפה יש הרבה אנשים אז ככה....

אני רוצה זכרון DDR 512MB עכשיו אני לא יודע איזה חברה כדאי לי לבחור.....

לא ממש משנה לי אם זה יהיה אחד של 512 או שניים של 256 מה שיותר זול עדיף.....

תודה...

אם אני כבר בפורום הזה אז אני כבר ישאל עוד שאלה...

מה החסרונות של

GF4 TI 4600 של MSI?....

פורסם

בקשר לזכרון זה קשור להאם אתה מתכנן OC או לא..

מודול אחד נדמה לי יהיה זול יותר ועדיף.

המחיר הגבוה

העיצוב של הכרטיס

חוסר בקירור

בעיות תאימות שיש לו

פורסם
  • מחבר

איזה בעיות חוסר תאימות יש לו??

אני צריך פירוט כדי לדעת אם תיהיה לי בעיה או לא...

ובקשר לזכרון אני מתכנן OC אולי בעיקר למעבד אני לא יודע אם זה קשור.... תגידו אתם....

פורסם

שני זיכרונות TRANSCEND C2700 DDR של 256 מ"ב עולים פחות מזיכרון אחד כזה של 512 מ"ב.

פורסם

איזה בעיות חוסר תאימות יש לו??

אני צריך פירוט כדי לדעת אם תיהיה לי בעיה או לא...

עם הלוחות-אם של Gigabyte.

אני לא יודע אם זה נכון, אבל זה מה שחלק מהפורום אומר.

פורסם
  • מחבר

ועד כמה הם טובים??

פורסם
  • מחבר

אוי לא!! בדיוק תיכננתי לקנות לוח אם שלהם איזה באסה!!

על איזה חברה אחרת אתם ממליצים? אפשר לרדת ל4400 ואפילו רצוי אם אני מאבד את המחיר של MSI

בכל מקרה אני צריך עצה מה הכי כדאי לקנות וחשוב שיהיה לו גם TV IN כי אני הולך להפוך את המחשב שלי בין השאר גם לטלויזיזה.....

למישהו יש בפורום הזה את

MSI GF4 TI4600???

פורסם

יש לו בעיות תאימות לא ברורות שכרגיל אפשר לפתור עם לוחות KT333 בעיקר גיגהבייט.

בקשר לזכרון אם 2X256 זה יותר זול אז תיקח אבל אם זו לא תוספת משמעותית אז תעדיף מודול אחד. דרך אגב בכלל הייתי ממליץ לך לקנות רק 256, 512 לא יתן לך כזה תוספת ביצועים עכשיו ומקסימום תמיד אפשר לקנות עוד מודול.

TRANSCEND זה זכרון בסדר גמור וגם תוכל לעשות איתו אוברקלוקוינג, אם אתה מחפש אוברקלוקינג מטורף אז אולי כדאי לך להשקיע על זכרון יותר איכותי.

ושכחתי בפוסט הקודם שלי, אם אתה לא מוצא פורום שמתאים לשאלה הספיציפית שלך אז המקום הוא בחומרה אחרת.

פורסם
  • מחבר

ושוב בעניין הזכרון....

מה אתם אומרים על... MUSHKIN 512MB PC2100 HIGH PERFORMANCE CL2

כי אם הוא טוב אני יכול להרשות לעצמי אותו

פורסם

הוא מעולה, אבל אם אתה הולך על KT333 עדיף לך כבר לנצל את זה ולקנות זכרון 2700.

פורסם
  • מחבר

הנה מפרט המחשב שאני חושב לקנות אם מישהו רואה בעיה כלשהי במפרט או יש לו הערות אחרות אני צריך שתגידו לי כי זה חשוב המחשב הזה מאוד יקר ואני לא רוצה להידפק בגלל בעיות תאימות או בגלל בחירת רכיבים לא טובה מצידי:

Intel P4 2.4 GHrz 533MHrz 478PIN 521Cacche

MB: Gigabyte 8IRXO for P4

HD: maxtor 80 GB 7200 RPM

Msi CD rom X56

floppy: TEAC 1.44 (לא ממש משנה)

Monitor: iiYama 19 pro 454 new model

video card: MSI Geforce4 ti4600 (בעיקר בגלל ה TV IN והמחיר והשוואה בינו לבין אחרים ב tom's hardware שהראת שהוא עובד נהדר....)

Memory: MOSHKIN 512MB PC2100 HIGH Performance CL2 הבנתי שגם ה CL2 הזה זה משהו חשוב שלא יהיה 2.5

פורסם

בקשר לTranscend לפי אחד היבואנים (שמייבא גם Kingstone דרך אגב) הם טוענים שהאיכות של שני הזכרונות פחות או יותר שווה, וTranscend פשוט לא מוכרת בארץ, והם זולים יותר כי זה "מחיר היכרות"...

פורסם

הנה מפרט המחשב שאני חושב לקנות אם מישהו רואה בעיה כלשהי במפרט או יש לו הערות אחרות אני צריך שתגידו לי כי זה חשוב המחשב הזה מאוד יקר ואני לא רוצה להידפק בגלל בעיות תאימות או בגלל בחירת רכיבים לא טובה מצידי:

Intel P4 2.4 GHrz 533MHrz 478PIN 521Cacche

MB: Gigabyte 8IRXO for P4

HD: maxtor 80 GB 7200 RPM

Msi CD rom X56

floppy: TEAC 1.44 (לא ממש משנה)

Monitor: iiYama 19 pro 454 new model

video card: MSI Geforce4 ti4600 (בעיקר בגלל ה TV IN והמחיר והשוואה בינו לבין אחרים ב tom's hardware שהראת שהוא עובד נהדר....)

Memory: MOSHKIN 512MB PC2100 HIGH Performance CL2 הבנתי שגם ה CL2 הזה זה משהו חשוב שלא יהיה 2.5

מעבד- בזבוז..קח את ה1.6A, תעלה את הFSB ל133, לא אמורה להיות בעיה..וכבר יש לך מעבד שעובר ב2.1 ג'יגה הרץ, ללא בעיה.

לוח- אפוקס 4G4A+.

הארד דיסק- הWD החדש, עם ה8 מגה קאץ' אוש ניים של 40 ברייד 0.

סי די רום- אסוס X52.

מסך- בסדר גמור.

כרטיס מסך- אם אתה צריך TVIN..

זיכרון- בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי את זה לפני דקה בת'רד אחר אנחנו קונים מחשב כל 3 שנים ולא משדרגים(ככה זה אבא שלי) אז אני קונה את הכמעט הכי טוב שיש....

ולכן אני לוקח את

P4 2400MHrz 533MHrz

ודרך אגב למה אתה מציע להחליף לוח אם?

קראתי שעם הלוח אם שכתבתי שמה הצליחו להמהיר את המחשב למעל 3 ג'יגה הרץ... כי הוא כמעט היחיד שמאפשר שליטה במתח של המעבד... ולא רק במהירות ה FSP אני לא יודע מה זה אומר יותר מדי אני רק יודע שהוא ממש טוב להמהרה ואני מתכוון לעשות המהרה אם לא מיד עכשיו כשאני מקבל את המחשב אז בעוד שנה שנה וחצי כשאני ארצה לשפר ביצועים קצת....

פורסם

כבר אמרתי את זה לפני דקה בת'רד אחר אנחנו קונים מחשב כל 3 שנים ולא משדרגים(ככה זה אבא שלי) אז אני קונה את הכמעט הכי טוב שיש....

ולכן אני לוקח את

P4 2400MHrz 533MHrz

ודרך אגב למה אתה מציע להחליף לוח אם?

קראתי שעם הלוח אם שכתבתי שמה הצליחו להמהיר את המחשב למעל 3 ג'יגה הרץ... כי הוא כמעט היחיד שמאפשר שליטה במתח של המעבד... ולא רק במהירות ה FSP אני לא יודע מה זה אומר יותר מדי אני רק יודע שהוא ממש טוב להמהרה ואני מתכוון לעשות המהרה אם לא מיד עכשיו כשאני מקבל את המחשב אז בעוד שנה שנה וחצי כשאני ארצה לשפר ביצועים קצת....

מה הקשר? מצידי תקנה פעם ב10 שנים, אתה סתם זורק כסף על המעבד..אם אתה כבר קונה אחת שעובד בבאס של 533 קח את ה2.26.

אני מציע לך להחליף לוח אם כיון שהאפוקס אוכל אותו, וכן גם לאפוקס יש את האפשרות הזאת ובנוסף יש גם שליטה במתח הזיכרונות, מתח הAGP ונעילה לPCI\AGP..לסיכום- עדיף ובהרבה..

ההערה האחרונה שלך- אם אתה קונה מעבד שעובד בבאס של 533 ואתה רוצה לעשות לו OC אז תיקח זיכרון 2700 לפחות, אני לא רואה למה אתה לא רוצה לקחת 1.6A וכשיתחשק לך להאיץ ל2100-2400... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים