פורסם 2002 ביוני 2023 שנים אני מפעיל את המחשב ולא עולה כלוםכלומר רק המאווררים והכוננים נפתחיםזה יכול להצביע שהמעבד נשרף?או שהלוח נשרף?איך ניתן לבדוק עם הלוח לא נשרף? או עובד?
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים לפי מה שאתה אומר זה נשמע כמו לוח... אבל צריך לבדוק שהכל מחובר טוב טוב לפני שמסיקים מסקנות...
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים אני לא חושב שזה לוחכי זה קרה מתי שהוצאתי את המעבד כדי למרוח עליו חומר טרמיואני חושב שהרסתי אותו כי היה לי חשמל סטטי על הידייםעכשיו הוא בבדיקהאני מנסה להפעיל את האחריות שיש לי על המעבד
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים AMD ATHLON XP 1600+אני לא מצליח לשלוח ל AMD דואר אלקטרוניהלינק שבוראיך אני יכול לשלוח להם אי מייל?למשהו יש כתובת אי מייל לבעיות עם המעבד?
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים אם אתה רוצה להפעיל את האחריות של המעבדאתה צריך ללכת או ליבואן או לחנות שקנית ממנה.
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים אני לא חושב שזה לוחכי זה קרה מתי שהוצאתי את המעבד כדי למרוח עליו חומר טרמיואני חושב שהרסתי אותו כי היה לי חשמל סטטי על הידייםעכשיו הוא בבדיקהאני מנסה להפעיל את האחריות שיש לי על המעבדמעבד לא נשרף כל כך מהר בנגיעה ברגליים (נכון שעדיף להמנע מכך ... אבל בכל זאת)תנסה באמת לבצע Reset ל Bios שלךאו לבדוק האם בטעות כרטיס המסך יצא קצת החוצה (תלחץ עליו חזק)או אולי המעבד לא 'יושב' טוב על ה Socket.דרך אגב ... האם הלוח 'מצפצף' בהדלקה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.