עבור לתוכן

מחפש מדפסת+סורק+פקס טובה גם להדפסת תמונות מהמצלמה

Featured Replies

פורסם

או.קיי אז ככה:

אני מחפש מדפסת+סורק+פקס(הכל ביחד) במחיר של עד 1500ש"ח ובבקשה תסבירו לי

מה אני צריך למדפסת טובה או פקס טוב או סורק טוב.

נ.ב.

ראיתי את המדפסת הזאת:

Lexmark X1150

והחיבור שלו של הפקס הוא למחשב :s05: לא הבנתי את זה, אין קו טלפון או איך זה הולך??

ומדפסת לייזר צריכה דיו?

תודה :hi:

פורסם

קודם כול, Lexmark X1150 היא ללא פקס. יש לי אותה, והיא "רק" מדפסת, סורק ומכונת צילום אבל לא עצמאית - המחשב חייב להיות דלוק בשביל צילומים (המכונה כאילו מצלמת "דרך" המחשב), ככה שאתה יכול לרדת ממנה...

מדפסת לייזר לא צריכה דיו שבא במחסניות דיו, אלא טונר; מדפסת לייזר מדפיסה בשיטה שונה ממדפסת הזרקת דיו. אם תרצה אני יכול להסביר לך את ההבדל.

בנוגע למדפסת שאתה מחפש, אתה צריך עם מזין נייר (Feeder) או בלי?

פורסם

תוסיף 20 שקל תקנה LEXMARK X1180 ותקבל מכשיר שמסוגל לצלם בעצמו

פורסם

צודק, אני מסכים... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל אני מחפש עם פקס ביחד.

אפשרי HP?? אם יש להם.

ומה זה מזין נייר?

פורסם

כן, בHP יש לך את הOfficeJet 5510 שהוא פקס,מכונת צילום, מדפסת וסורק. יש לו גם מזין נייר (לצילום של כמה מסמכים אחד אחרי השני) והפקס והמכונת צילום הם עצמאיים.

אם אתה רוצה משהו יותר ביתי אז יש לך את ה PSC 2410 שהיא מכונת צילום עצמאית, פקס וכו' אבל ללא מזין נייר, מה שכן יש לך קורא כרטיסי זיכרון במדפסת הזאת.

פורסם

אל תקנה בלי מזין כי כל פעם שתרצה לשלוח פקס או לסרוק מסמך עם כמה עמודים תצטרך לעמוד ליד המכשיר ולהזין דף דף. מתכון בטוח לדכאון מתקדם.

פורסם

מה שנכון נכון... אני בהחלט מסכים, זה באמת באסה בלי מזין, ווזה הרבה יותר נוח עם מזין.

אז באמת לך על הOfficeJet 5510 אם אתה מתעקש על HP, ואם הממון מצוי בכיסך אני ממליץ לך (אם אתה מצלם/מדפיס/מפקסס הרבה) להשקיע במשהו קצת יותר מקצועי כמו Officejet 6110 שהיא יותר מוצלחת מה5510.

פורסם

וכשאתה קונה את ה HP אפשר להאריך את האחריות ל 3 שנים שרות במעבדה תמורת כ 200 שקל. מומלץ. לי יש את ה 6110 ואני מאוד מרוצה.

פורסם

אפשר גם לעשות הרחבת אחריות ב471 ש"ח ולקבל שירות לאתר הלקוח, במכשיר יחסית גדול וכבד כמו 6110 זה דווקא סבבה.

פורסם

כן, אבל התוספת כבר כבדה מדי ומרכזי שרות של HP יש בכל הארץ. אז אם אין לך 10 מחשבים במשרד שתלויים במדפסת התשלום מיותר.

פורסם

מעבדה ראשית בת"א ונקודות איסוף בירושלים,חיפה ובאר שבע זה לא בדיוק כול הארץ... אבל אני לא אהיה קטנוני... ;) את האמת זה באמת יקר יחסית לבית... אז אני מניח שבאמת אפשר להסתפק בשירות במעבדה. הבעיה שלהם שאם הם לא מצליחים לתקן הם נותנים מכשיר מחודש וזה די באסה את האמת..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה!

ודרך אגב צריך בשבילה דיו או טיונר?

ומה ההבדל בינהם?

פורסם

אתה צריך בשבילה דיו (ד"א זה ראשים מס' 56 לשחור ו-57 לצבעוני... :xyxthumbs: ) ולא טונר. טונר זה למדפסות לייזר ולא לדיו.

ההבדל ביניהם הוא כזה דבר - בתוך ראשי דיו יש דיו שמוזרק על הדף בשיטה שנקראת, כמה מפתיע(...), הזרקת דיו. הדפסה בשיטה של לייזר היא שונה קצת - בטונר יש מין אבקה שמפוזרת על הדף בצורה של מה שהדפסת ואז יש תנור בפנים שמחמם את הדף ו"מקבע" את ההדפסה על הדף. בגלל זה, אם שמת לב, דפים שיוצאים ממדפסת לייזר הם חמים קצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים