פורסם 2002 ביוני 2023 שנים אני רוצה לקנות לאחותי מתנה !!!ומכל מה שראיתי בארץ הוא נראה הכי שווהעולה 125$ אולי קצת יקר אבל לדעתי עדיף על חברות יותר זולות ולא ממש ידועותאשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון איתואתר המוצר
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים Mojo = דרעקאם כבר, אז תקנה לה RioVolt SP250 (למרות שאין אותו בארץ).כל הנגנים האלו, שאפילו לא מראים את שם השיר לא שווים אגורה שחוקה...
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים אני בדיוק באותה דילמה.האם לקנות את הנגן הנ"ל. דווקא מצאתי אותו ב-110$ (http://www.lamir.co.il)הוא נראה לי הכי משתלם ממהיצע בארץ.בברכה, NerdX
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר קיבלתי אותו אתמולואני ממש מבסוט !עובד נהדר !מראה את שמות השירים, שומעים אחלה, לא קופץ, יש לו שלט התצוגה ברורה וגדולה הוא גם קורא תיקיותהוא מאד קטן וחמוד- מנגן CD רגילים אבל המכשיר יחסית מאד דקיש לו גם LINE OUT לחיבור למערכת וכ"דבקיצור זאת מתנה לאחותי הקטנה ואני חושב שהיא תהייה מבסוטית אחרי שכל ההרדיסק שלה חנוק מMP3עכשיו אפשר לצרוב אותם ולקחת !אולי אני אגנוב לה אותו ואחבר באוטו.. ;D ;D ;D
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים סבבההאמת די חששתי לקנות אותו, אבל עכשיו אני פחות דואג.כמה שאלות:1) האם יש לזה סוללה נטענת+ מטען?2) האם התצוגה מוארת?3) האם מצורפות אוזניות?בברכה, NerdX
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר אז ככההוא עובד על שתי סוללות AA רגילות יש לו חיבור חשמל חיצוני למרות שהוא לא מגיע אם השנאיאין תאורת לילהמגיע עם אוזניות ושלט
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים אוקי, תודה רבה על התגובה.ועוד שאלה, האם האוזניות הן אוזניות כפתור (שנכנסות לאוזן) או אוזניות קשת שנחות על הצוואר?וכמו כן, האם האיכות של האוזניות היא טובה?האם השלט צריך סוללות? ואם כן אילו?שוב, תודה רבה על המענה.בברכה, NerdX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.