פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים בבקשה עזרה קניתי מחשב חדש, כאילו ממש טוב וזה...ואני מנסה להוריד קבצים וזה מוריד לי סופר לאט במהירות של 6-15 קבייט.. ויש לי 1.5 מגהכשרק התחברתי לאינטרנט הזה... אמרו לי שם שהמודם הזה עלול להיות קצת לאט במחשבים ישנים אבל עכשיו אין שום סיבה שהוא יהיה ככה .. מה יכולה להיות הבעיה.. ???
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר מודם ADSL WOW הוא נראה קטן, בצבע אפור בהיר...מערכת הפעלה AMD ATHLON והורדות לדוגמא משחק KAL ONLINE או MU ONLINE או תוכנות כמו WINAMP ו WINZIP
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מודם ADSL WOW הוא נראה קטן, בצבע אפור בהיר...מערכת הפעלה AMD ATHLON והורדות לדוגמא משחק KAL ONLINE או MU ONLINE או תוכנות כמו WINAMP ו WINZIP adsl זה סוג החיבור, WOW זה שם השירות של בזק, לא המודם. לפי התיאור שלך אני מניח שמדובר ב ALE130/150AMD ATHLON זה המעבד, לא מערכת הפעלה. מערכת הפעלה = WINDOWS, LINUX. אנא צייני איזה גירסת WINDOWS יש לך.ולא שמעתי על KAL/MU ONLINE... באיזה ספק את?עריכה: מצטער, לא שמתי לב שמדובר בבחורה - הלשון תוקנה
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים תבדקי אם יש סינכרון טוב של המודם (=קו הטלפון בלי הפרעות) כבר קרה לי שהיה טלפון בעייתי שדפק את איכות הקו. --ודרך אגב תשני את השם!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.