פורסם 2002 ביוני 1923 שנים ???יש סיכוי לממש את האחריות על מעבד AMD שנקנה בחול?קשה לומר, היבואן הוא אזטק והוא נבחר ע"י AMD להיות המייצג והמשווק שלהם. יש עוד יבואן אחד, שהוא יותר קטן, אבל פחות "נדיב" מאזטק.
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מחבר יש לך את הכתובת או הטלפון שלהם? היום כנראה הלך לי מעבד 1600 כנראה מחשמל סטטי
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים למה אתה כ"כ בטוח שאזטק יחליפו לך. תצא מתוך נקודה הנחה כזאתי: הם לא חייבים לך כלום.רב המעבדים של AMD נמכרים בעולם עם שנה אחריות, יש כאלה עם חודש אחריות ואפילו שבוע אחריות והמחירים בהתאם. אז זה גם תלוי בזה.
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים אזטק היו חברה נדיבה מאוד אבל כיוון שהם היו נדיבים מדייהם הוציאו לפני חודש חוזר בין כל המשוקים שלהם שלא תיתנן אחריות לציוד שלא נקנה מהם כם אם הוא של חברות שהם משווקיםוכמו כן- לא תינתן אחריות לצד שלישי(הלקוח הסופי) אלא רק למשווק אשר רכש את הציוד.כל הציוד נתון תחת מעקב ברקודים וגם אם משווק בא עם ציוד שמשווק אחר קנה הוא לא יכול להחליף אותו.חבל שתיסע סתם עד לוד.
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים אני חושב שחשמל סטטי הרס לי את המעבדקניתי אותו בחולעכשיו השאלה היא האם יש דרך לממש את האחריות עליובחנות כלשהי בדרך כלשהיאני רוצה לנסות הכל לפני שאני הולך לזרוק 800 שקל
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים נסה להקשר לחנות בחול ואולי תשלח להם את המעבד בדואר אויר כי לדעתי בארץ אין לך סיכוי לקבל אחריות...
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים אין יבואן "רשמי", כמעט כל מי שמביא מוצרי מחשב מביא את AMD ואינטל...TechDataGyroTechTeacherSoftAztechואני בטוח שיש עוד שאני לא מכיר..
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים מחבר אני פניתי לאזטק היוםהם אמרו לי שאני צריך להראות להם מייל מAMD שמאשר שיש לי אחריות ושהם מוכנים שאזטק יחליפו ליאז שלחתי מייל לAMD ויש לי אחריות של 3 שניםאני מאוד מקוה שזה יסתדר :'( :'(
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים צירך להיות גם על המעבד מדבקה שניראה ככה AZXXX (X=NUMBER)וככה אתה יכול להחליף בלי בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.