עבור לתוכן

התייעצות לגבי מדפסת

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי עכשיו מדפסת LEXMARK Z 25, ואני תמיד סובל איתה או שהדיו מתייבש מהר ואז זה בעיה להתחיל לחמם אותו כדי שיתחיל להדפיס, או שהוא נגמר מהר.

השאלה שלי היא כזאת האם קיימת מדפסת שהדיו שלה לא מתייבש מהר אחרי אי הדפסה של כחודש +-, וגם שהדיו יספיק לכמות מאוד מכובדת של הדפסות, (ההדפסות הן של טקסט).

תודה.

עריכה:

בנתונים של מדפסות מה זה אומר הספק חודשי של נגיד 5000 דפים?

פורסם

בנוגע לשאלה הראשונה אני לא יודע לענות לך כי בעיקרון כול דיו מתייבש אחרי תקופה מסויימת שלא משתמשים בו.

בנוגע לשאלה השנייה - הספק חודשי (או Duty Cycle) מתייחס לאיזה עומס עבודה המדפסת מיועדת לעמוד - כלומר כמה דפים היא מסוגלת/אמורה/יכולה להדפיס בחודש בלי שיהיה בלאי מואץ למדפסת. הבנת למה אני מתכוון? מדפסת של הספק חודשי של, נגיד בדוגמה שלך, 5000 דפים, מיועדת להדפיס (בתיכנון שלה) עד 5000 דפים בחודש. הדפסת פחות? - מה טוב, הארכת קצת את חיי המדפסת. הדפסת יותר? - לא כ"כ נורא, אבל אתה מקצר את החיים של המדפסת בגלל בלאי מואץ.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

זה לא אומר כלום לגבי צריכת דיו?

אפשר להדפיס 5000 דפים על מחסנית דיו אחת?

פורסם

לא, זה לא קשור לצריכת דיו, וזה בטח לא קשור לראשי דיו... בעיקרון ראש דיו שחור אחד מספיק לכ400 דפים ב-5% כיסוי (זה הנתון הרשמי שהחברות מספקות) וכ400 דפים ב-15% כיסוי לראש צבעוני ,

בHP למשל.. אני מתאר לעצמי שגם בחברות אחרות זה ככה בערך. ..

פורסם

מניסיון אין על HP ביחס תמורה לשקל, תזמין את זה ותוך 72 שעות יש לך מדפסת, עם סורק, מכונת צילום צבעונית ושחורה וHP DIRCTOR שזאת תוכנת עריכה מצויינת.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

דרך אגב, אם הזכרת את הHP Director (שזאת יותר התוכנה לשליטה לסורק, והתוכנה לעריכת תמונות זה HP Photo & Imaging Gallery), המדפסת הזאת (כמו שאר המדפסות המשולבות של HP) באה כבר עם הגירסא החדשה של hp director והתוכנה לעריכת תמונות שבאה איתה זה HP Image Zone (ולא התוכנה הנ"ל) שהיא, לטעמי, פחות מוצלחת מהPhoto & Imaging.

חוץ מזה, אני לא הייתי ממליץ לך על ה1315. היא פשוטה מדי לדעתי, ולא כ"כ מוצלחת... לא חושב שכדאי לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים