עבור לתוכן

מה ההבדל בין INSPIRE 5.1 5300 ל5700?

Featured Replies

פורסם

אני עם כרטיס קול קראיטיב פלטיניום 5.1

פורסם

[glow=red, 4, 400]הרבהההההההה כסף !![/glow]

זה ההבדל ביניהם. ה-5700 כולל רסיבר לדולבי דיגיטל בעוד שה-5300 מחייב כרטיס שכבר מוציא דולבי דיגיטל מהיציאות האנלוגיות שלו (לא SPDIF).

פורסם
  • מחבר

זה ההבדל ביניהם. ה-5700 כולל רסיבר לדולבי דיגיטל בעוד שה-5300 מחייב כרטיס שכבר מוציא דולבי דיגיטל מהיציאות האנלוגיות שלו (לא SPDIF).

כלומר אני עם כרטיס פלטיניום 5.1 ל צריך את הרסיבר... הרסיבר הוא רק מפענח או שהוא גם מגבר?

פורסם

כלומר אני עם כרטיס פלטיניום 5.1 ל צריך את הרסיבר... הרסיבר הוא רק מפענח או שהוא גם מגבר?

הרסיבר הוא גם מגבר וגם מפענח דולבי דיגיטל. מכיוון שכרטיס הקול שלך כבר מפענח דולבי דיגיטל מספיקים לך רמקולים עם מגבר. אתה גם יכול לקנות את ה-ADA880 של אלטק לנסינג ולחבר אותם ליציאה הדיגיטלית של הכרטיס שלך.

פורסם

Gil, אני רוצה לחלוק עליך בעניין הזה. אם יש לו Audigy Platinum א כל AUDIGY עדיף לו לקחת את ה5700 כי הם מתחברים ליציאה הדיגיטאלית של כרטיס הקול שלו בJACK אחד(הכי עליון) ומוציאים לו איכות מעולה..

פורסם

אבל המחיר... עדיף להשקיע כמה שקלים באזיקונים ולחבר את הכבלים יחד מאשר להשקיע בשביל שיהיה לך כבל אחד... זה הרבה יותר יקר...

פורסם
  • מחבר

לא הייתי רוטשילד...

המחיר זה 99 דולר ל5300 ו299 דולר ל5700 אז כן אני חושב יותר בכיוון של ה5300

ואם כבר משקיעים כסף הולכים על המגה סיסטם 500 WAT לכל המערכת! 70 כל לויני ובאס 150! במחיר סימלי של 399 דולר (בחול)

פורסם
  • מחבר

קיצר אנשים ...

יש לי כרטיס LIVE PLATINIUM 5.1 יש לו מפענח דולבי וAC3 אז אני לא צריך את ה5700 ? מספיק לי ה5300?

למישהו יש את המערכת? מה העוצמה שלה?

פורסם

למה שלא תקנה את ה-ADA880 של אלטק ? יש עליהם ביקורת כאן באתר אם אני זוכר נכון. תקרא, תתרשם ותחליט. לי אישית ממש לא מפריע שאין להם רמקול סנטר אמיתי, הסאונד מצוין, השלט רחוק נוח לשימוש והמחיר שלהם היום בהחלט סביר.

פורסם
  • מחבר

למה שלא תקנה את ה-ADA880 של אלטק ? יש עליהם ביקורת כאן באתר אם אני זוכר נכון. תקרא, תתרשם ותחליט. לי אישית ממש לא מפריע שאין להם רמקול סנטר אמיתי, הסאונד מצוין, השלט רחוק נוח לשימוש והמחיר שלהם היום בהחלט סביר.

דווקא זה מאוד חשוב לי . בעיקר בסרטים שזה אחד המרכיבים החשובים...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לי יש את המערכת inspire 5.1 5300 ואני מאוד מרוצה ממנה , במיוחד בסרטים פשוט מדהים .

במשחקים גם אתה כאילו רואה סרט , במוסיקה לא ממש , אם אתה מתכון להפציץ בווליום . אבל הדאונד מדהים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים