פורסם 2002 ביוני 1923 שנים היום מרחתי חומר טרמי מסוג ננוטרם על המעבד שליושחיברתי הכל וניסיתי להפעיל את המחשבאז כאילו שהחלקים של המחשב לא מקבלים מתחושום דבר לא עולהמה זה יכול להצביע? שהמעבד נשרף?איך ניתן לבדוק אם המעבד עובד?ואיך ניתן לפתור את זה??אני מיואש ??? ??? ???
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים איך מרחת? איך חיברת?הכל כמו שצריך? חיברת את הכפתורים של המארז ללוח כמו שצריך?
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מחבר ניקיתי את הליבה עם אלכוהול 70% זה חור לניקוי העור מכיר גם סליצול 2%ואחר כך מרחתי שכבה דקה מאוד של החומר הטרמי ננודרם הכחולמרחתי גם על תחתית ה HSF שליחיברתי הכלהפעלתי את המחשב המאווררים עובדים אבל המחשב לא עולהכלומר לא מגיע מתח לרכיביפ השוניםיכול להיות שהמעבד נשרף???
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מחבר מה הכוונה צפצופים?יש לי לוח של אפוסאז יש לו מין לוחית כזו שמריצה מספריםאז תמיד היו מספרים מתחלפים ואז זה היה נשאר על FFעכשין זה ישר מראה לי FF
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מחבר חיברתי הכל אני מפעיל את המחשבאבל המחשב לא עולה כאילו לא מגיע מתח לרכיביםרק המאווררים עובדיםזה מראה שהמעבד נשרף?
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים יש סיכוי סביר שהמעבד לא יושב כמו שצריך עד הסוף עדיף שתנסה להוציא אותו שוב מהתושבת ולהדק אותו חזרה.
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מחבר עשיתי את זה ראיתי שהוא יושב טובאבל לא הדקתי את זהמה אתה אומר לנסות שוב?<אני מה זה עצבני אין לי כסף וזמן לקנות נעבד חדש
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מחבר נזכרתי שברגע שאני שם את ה HSF שלי אז הוא די מהדק את המעבד לתושבת שלו לא?
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים לא בדיוק כי ברגע שאתה מוריד את הסוגר של התושבת אז המעבד מקובע ולא משנה איזה לחץ תשים עליו מלמעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.