פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים האם במהלך ההתקנה אתם מקבלים מס' הודעות על קבצים שלא רשומים נכון ברג'יסטרי או שההתקנה הולכת חלק ללא הודעות כלל ?האם יש צורך לסמן דברים מסוימים בהתקנה או שעוברים כל הזמן ב NEXT ?אני פשוט לא מצליח לראות שינויים מהותיים ,בטח לא מה שהציגו כאן .אודה לעזרה.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים התקנתי , הכל טוב ויפה אבל אני עכשיו רואה את האייקונים עם רקע אדום כזה במקום שקוף, איך מחזירים לשקוף?תודה
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים אני דווקא אמליץ על סקין שונה Longhorn Alternative GuiKit של Enhancedlabs..תמונת הדגמה כאןהורדה מכאן:http://www.enhancedlabs.comאגב ב neowin.net ניתן למצוא תוספות נוספות לדוגמת סקין לfirefox ו bootskin.
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים מחבר התקנתי , הכל טוב ויפה אבל אני עכשיו רואה את האייקונים עם רקע אדום כזה במקום שקוף, איך מחזירים לשקוף?תודהמה שאתה צריך לעשות זהStart-Control Panel-Dispaly-Desktop-Customize Desktop-Webתוריד את הוי מLongHorn Sidebar ותאשר.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים זה רק משנה את הסקין ... זה נשאר לך winxp ....רק עם desktop שנראה כאילו זה longhorn.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אבל בכל זאת... למשל עם הדפדפן אוונט יש פסים שחורים בסרגל הכלים בין השורות וכל מיני שיט יכול להיות שזה שונה בין סקין לסקין
פורסם 2005 בינואר 220 שנים הדסקטופ שלי עם הלונגהורן זה לא דומה ללונגהורן : בעצם בכל הדיון הזה לא ראיתי דסקטופ אחד שבכלל קרוב לזה אני בטוח שבעליי הלונגהורן יסכימו איתי
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מישהו פה כבר ניסה ביטא של LONGHORN ? זה אותו זבל כמו XP רק עם שיפורים גראפים ?או שבאמת יש שיפור לטובה בביצועי המחשב, פחות באגים והכל רץ טוב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.