פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים עשיתי מה שאמרת נפתח חלון קטנצ'יק שנסגר לאחר 5 שניות והאייקונים לא השתנו מישהו יכול לעזור בבקשה?
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים רשמתי,וזה פתח חלון קטן ..מצורפת תמונה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים התקנתי את החבילה אבל לא אהבתי ממש את העיצוב אז העפתי אותה, אבל עכשיו הסגנון של הWINXP הוא כמו של WIN98 (מצורפת תמונה)!מישהו יודע איך מחזירים את איך שהווינדוז נראה למצב של XP "רגיל" (START ירוק וכו')?תודה![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים אם אחרי ההתקנה שום דבר לא השתנה תעשה את זהStart-Control Panel-Display-Appearanceאצלי זה במצב הזהWindows And Buttons -Slate AthensColor Scheme - Athenes אין לי את האופציות האלו , נסיתי להסיר ולהתקין מחדש אך מלבד ה skinbar בצד ימין ( עם השעון ) שום דבר לא השתנה לי לא איקונים ולא מראה ( עוד פעם חוץ מכמה Wallpaper שהתוספו ).במהלך ההתקנה נתקלתי בכמה הודעות על vdd ופשוט לחצתי על ignor במהלך ההתקנה אולי זאת הסיבה ? מישהו שהתקין והכל עובד לו יכול בבקשה להדריך האם בהתקנה צריך לבצע משהו מסויים ?
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר בWINDOWS and buttons צריכה להיות האפשרות WIndows XP style.תבדוק שהService של העיצוב עובדStart-Run-Services.mscתחפש שם את הService שניקרא Themes ותפעיל אותו.
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים הRUN מודיע שהוא לא מוצא את זה...יש עוד רעיונות? אני מתחיל להלחץ!גם בDISPLAY OPTIONS לא מופיע WINDOWS XP STYLE...
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר לחצן ימיני על המחשב שלי וManage ולמטה יש לך Services. חפש שם את Themes.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.