עבור לתוכן

bullets-כנסו ותראו!

Featured Replies

פורסם

היה לי ממש ממש משעמם, תראו מה עשיתי :silly:

הנה

אכן תמונות קשות הה?

hwz

rocks!

למי שלא שם לב!

הכדורים מסודרים בסדר שמרכיב:hwz

פורסם

חחח רומן

יצא יפה אחי......

!

:xyxthumbs:

פורסם

חוץ מהשטע שאתה יכול להגיד שהראש של הקליע ורוד או לבן זה גם עושה משוה יפה כשה פוגע במשהו או בסגנון?

פורסם
  • מחבר

חחח רומן

יצא יפה אחי......

!

:xyxthumbs:

תודה תודה..

חוץ מהשטע שאתה יכול להגיד שהראש של הקליע ורוד או לבן זה גם עושה משוה יפה כשה פוגע במשהו או בסגנון?

אה, עכשיו הבנתי מה התכוונת

הקליעים עם הלבן והוורוד הם בעצם קליעים זרחניים, שמים אותם כל כמה כדורים ואז הם "מאירים" לכיוון שאתה יורה.

כל זה היה תאוריה :smile1:

פורסם

כן, כולנו נחשפים למקרים כואבים כאלו ואחרים, זה הופך להיות יומיומי ואנחנו צריכים לדעת להתמודד עם אנשים כאלה, דבר ראשון חשוב לזכור אף פעם לא להגיד להם את האמת בפרצוף אתם לא יכולים לדעת איך במצבם הם יקחו את זה, לדבר איתם לאט ובשקט ולנסות להרגיע אותם בתקווה שביום מן הימים זה יחלוף...

רומן, כולנו בעדכך חשוב שתזכור שאנחנו אוהבים אותך ותומכים בך לא משנה מה יקרה.

פורסם
  • מחבר

כן, כולנו נחשפים למקרים כואבים כאלו ואחרים, זה הופך להיות יומיומי ואנחנו צריכים לדעת להתמודד עם אנשים כאלה, דבר ראשון חשוב לזכור אף פעם לא להגיד להם את האמת בפרצוף אתם לא יכולים לדעת איך במצבם הם יקחו את זה, לדבר איתם לאט ובשקט ולנסות להרגיע אותם בתקווה שביום מן הימים זה יחלוף...

רומן, כולנו בעדכך חשוב שתזכור שאנחנו אוהבים אותך ותומכים בך לא משנה מה יקרה.

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

פורסם

לצערי הרב לאחרונה אני רואה שמשתמשי הפורום מגלים אטימות לב לציוד צבאי יקר ערך.

לא אני לא ציני אני קצין לוגיסטיקה במי"ל ואני אומר לכם ששימוש לא למטרות צבאיות של תחמושת או ציוד כזה או אחר מהווה עבירה של חוק במדינה הזאת וביזבוז משאבים עצום לצה"ל.

אני רואה המון אנשים עם אפסנאות קטנה בבית, כדורים כאלה ואחרים שהם פילחו ממקומות שהיו וציוד צבאי שמשומש באזרחות.

צה"ל מוציא את רוב כספו לא על אימונים לא על אוכל אלא על ציוד, וצריך לשמור עליו כי בסופו של דבר הכסף לציוד הזה בא מכיס כולנו בעודינו משלמים מיסים.

אני ממש לא מורעל צבא אלא להפך לצערי פשוט כואב לי לראות בזבוז תחמושת מפגר שכזה ע"י מישהוא חסר חיים שהחליט לצבוע כדורים.

אני בטוח שהרוב כאן מסכימים איתי

תודה

פורסם

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים