פורסם 2002 ביוני 2123 שנים סקס...סקס... ועוד סקס! בשביל מה ה' יצר אותנו? בשביל ל*** ולהנות! :smoke: :spermat: עוד דברים לא חשובים: כדורסל, קונג-פו (שלוש שנים בשני החוגים), לצאת ולבלות עם בנות (קולנוע במיוחד), להתעסק קצת במחשבים... (לשבור אותם...) להתכתב בצ'ט, ו... להרביץ לחנונים! :AR15:
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים אחי אתה רק בין 14.מה אתה מדבר כאילו שאתה כבר Expert בסקס...?נ.ב. WOW! הודעה 500 ;D
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים 1. בנות2. בנות3. בנות4. בנות5. כדורגל6. ספורט אחר7. בנות8. בנות9. בנות10. בנות גבר :smoke:
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים סקס...סקס... ועוד סקס! בשביל מה ה' יצר אותנו? בשביל ל*** ולהנות! :smoke: :spermat: עוד דברים לא חשובים: כדורסל, קונג-פו (שלוש שנים בשני החוגים), לצאת ולבלות עם בנות (קולנוע במיוחד), להתעסק קצת במחשבים... (לשבור אותם...) להתכתב בצ'ט, ו... להרביץ לחנונים! :AR15: גבר מס' 2 ;D
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים גבר :smoke:מה אתה מתלהב?אני לא מאלו בני 14 שאומרים שהם הכי אוהבים סקס בלי להתנסות בזה...בסך הכל אמרתי שאהבת חיי זה בנות ;D
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים בהחלט מתחיל להיות לי מוזר פה בזמן האחרון...בתור בת - בנות אחרות, מכוניות וספורט לא הכי מעניינים אותי...וגם איני יכולה להזדהות עם האהבה העצומה לבנות...זה גם די מוזר להיתקל בתמונה של שתיים משתנשקות - ולגלות שכל הבנות הן בעצם לסביות...הנה עובדה שחדשה לי - ואני תמיד חשבתי שאני לא נשמכת לבנות....טוב כנראה אלה החסרונות בלהיות בת בין יותר מדי בנים...
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים מחבר אכן... אני מקווה שלא כולן לסביות, יש אנשים שעוד לא הזדיי*נו. אני לא מכיר אותם. אני גם אוהב אגרוף.
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים איך אתם יכולים לאהוב את עצמכם ?אנחנו בני אדם!! צריכים להשמיד אותנו!! לא לאהוב - להשמיד!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.