פורסם 2002 ביוני 1923 שנים זה יותר סבבה מהשניאני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה. וארטיק וסוכריות ותות גינה.ומחשבים (DUH) ומוסיקה, והכי קולנוע
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים שינה, אוכל וסקס (לאו דווקא בסדר הזה ואפשר לשלב)....כי ההנאות הבסיסיות בחיים הם ההנאות הגדולות ביותר.
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים אני אוהב את אמא, ואת אבא גם. ואת שולה הגננת, ואת הדודה מרים.ספורט מוטורי!!!!!!!!!!!!!!! על כל רבדיו........
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים טוב... Porsche GT 1 Rockford's ampz, Cerwin's Subz, Pioneer/Kenwood's Head Unit... קוטג' על שפת הים אישה יפהיפיה=No probz in my life!
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים אני אוהב את אבא ואת אמא,junk food,מונדיאל,ברזיל,מוסיקה טובה(רוק),את העכבר החדש שלי ,את החדר שלי,את ה ADSL שלי,את המשחק UT וכמובן את האתר הזה :-*(בלי להתחנף ;D)
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים בראש הרשימה שלי מופיע אמינם, אחר כך בא חופש, כול ההנאות הקטנות בחיים כמו שינה, אוכל טוב, בנות...כמובן שאין כמו יום יפה בים באמצע הקיץ ואין כמו לילה עצבני בבייס בנמל ת"א.כמו כן, אני אוהב מה שכסף יכול לקנות ולא את הכסף עצמו.אני אוהב סאונד באיכות הכי טובה שאפשר.אני אוהב ראפ טוב.בנוסף, מחשבים זאת תמיד תהיה אהבה גדולה שלי, אני משקיע בה את רוב זמני.אני אוהב לצייר ולראות גריפיטי איכותי, כמו גם מנגה טובה.בורגר עצבני במפגש השובבים פה בראשון, או איזה לאפה עצבנית במפגש שאול...ואני מאמין שיש עוד הרבה דברים טובים ויפים ששווים אהבה בעולם(כמו עשב מתוק מתוק בביקור שורשים בג'מייקה).
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים את עצמי? : בכל העולם אני הכי אוהב שלושה אנשים - אני, עצמי ואנכי. אני רואה קווי דמיון...
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים 1. בנות2. בנות3. בנות4. בנות5. כדורגל6. ספורט אחר7. בנות8. בנות9. בנות10. בנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.