עבור לתוכן

לכל החברים -גיזענות מחרידה ברשת כלפי מזרחים ערבים ועולים באתר היידפארק

Featured Replies

פורסם

לכל האנשים בעלי המודעות החברתית , קם פורום  בהייד פארק ברשת שמפיץ דברי שנאה ושקר , אנשים טובים תפעילו את הקשרים שלכם לסגור פורומים אלה שלא ניקלע למבוך של כאוס ושנאה הדדית זה מתחיל בכם אנשים טובים למרות שאני נשמע הסטרי ורגשני מידיי זה עניין חנוכי וערכי לדורות הבאים שאנו נקים פה וגם בשביל לראות את הכתובת על הקיר ולהקדים תרופה למכה  :bash:

להלן חלק מהקישורים

http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1014885

http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1015536

http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1010965

http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1012537

• תגובות 67
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה הכל? הצחקת אותי... היה שם עד לפני לא מזמן פורום רשמי ל-SNBM (נאציונל סוציאליסט בלאק מטאל)... מעניין אם הוא עדיין קיים.

תראה, זכותו של בנאדם לשנוא, אתה לא יכול להגיד לו אתה לא יכול. רק צרייך לזכור שאנחנו חיים במדינה שנבנתה על עקרונות חופש מבלי הבדל בין מין, גזע ודת ויש לכבד זכויות אלו, גם אצל אנשים שאינך מת עליהם.

פורסם

גזענות נגד ערבים אני מקבל בכל הצבאים והצורות, אבל הקטע נגד מזרחים (הלא ערסים) לא מגניב.. אני בתור רוסי יש לי הרבה מאד חברים מזרחים ששומעים מטאל כמוני וזה לא אופר להכליל אותם למשוואת הערסים ! עם לשנוא ערבים אין לי בעיה , אני שונא אותם :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

האנשים היחידים שאפשר לבוא אליהם בטענות זה מנהלי הפורום...

בתור "חברה" ציבורית (הפורום לא נראה לי פרי דימיון של כמה ילדים בכל זאת...) אסור להם לפתוח נושאים כאלה...

פורסם
  • מחבר

זה הכל? הצחקת אותי... היה שם עד לפני לא מזמן פורום רשמי ל-SNBM (נאציונל סוציאליסט בלאק מטאל)... מעניין אם הוא עדיין קיים.

תראה, זכותו של בנאדם לשנוא, אתה לא יכול להגיד לו אתה לא יכול. רק צרייך לזכור שאנחנו חיים במדינה שנבנתה על עקרונות חופש מבלי הבדל בין מין, גזע ודת ויש לכבד זכויות אלו, גם אצל אנשים שאינך מת עליהם.

את נשמעת הגיונית וזה מה שמסוכן בטענה שלך...אנשים לא למדו מההיסטוריה שאידיאולוגיות קיצוניות כמו פאשיזים ונאציזים ואפילו קומניזים פירקו מדינות שלמות ובזה תרמה אדישותם של האנשים הרגילים שצוחקים על הקיצוניים האלה ולא מטפלים בהם, אני לא מציע לתבוע אותם או לכלוא אותם אלא בסה"כ לבטל דעות מחרידות אלה מהאינטרנט ולמחוק את הפורום בהיידפארק גם לפני יותר מחמישים שנה צחקו על הנאצים שהם קבוה של סהרוריים לא מסוכנים ומה "טיפש אחד עושה אלף חכמים לא יוכלו לתקן " אני מצפה שבסה"כ נשלח אימילים לבעלי פ]ורום זה שלא ימשיך לחגוג יותר מידיי על חשבוןה זהותה ותרבותה של המדינה שבה אנו חיים וכל מי ששונא בנאדם בגלל מוצאו לא משנה מי הוא זה בורות בעיניי בתודה מראש ושבוע טוב לכולם
פורסם

תתלונן במישטרה וזהו! על הסתה שולחים לכלא...

פורסם

סתם עוד אידיוט עם שינאה כלפי החברה הישראלית, כלפי עצמו וכלפי לכל דבר שזז.

אם מישהו מדבר , וכל כך משוכנע, שהוא שווה יותר מבני אדם אחרים, צריך ללכת להסתכלות אצל פסיכולוג.

פורסם

פורום של חולי נפש

גזענות מגעילה

לשלוח את האנשים האלה לטיפול פסיכולוגי דפוק

פורסם

גזענות היא דבר חמור ומסוכן ויש להוקיע אותה מהחברה שלנו! עצוב לראות את המצב קורה דווקא בקרב העם היהודי, ששליש מבניו נספו בשל גזענות. we should know better!

>:(

פורסם

שלחתי מייל אדום ל Ynet עם הלינקים האלה. בתקווה שמישהו ירים את הכפפה.

פורסם

גזענות נגד ערבים אני מקבל בכל הצבאים והצורות, אבל הקטע נגד מזרחים (הלא ערסים) לא מגניב.. אני בתור רוסי יש לי הרבה מאד חברים מזרחים ששומעים מטאל כמוני וזה לא אופר להכליל אותם למשוואת הערסים ! עם לשנוא ערבים אין לי בעיה , אני שונא אותם :pissed: :pissed: :pissed:

אתה טמבל ברמה אני מבין הא?

פורסם

איזה אנשים הזויים :'(

פורסם

גזענות נגד ערבים אני מקבל בכל הצבאים והצורות, אבל הקטע נגד מזרחים (הלא ערסים) לא מגניב.. אני בתור רוסי יש לי הרבה מאד חברים מזרחים ששומעים מטאל כמוני וזה לא אופר להכליל אותם למשוואת הערסים ! עם לשנוא ערבים אין לי בעיה , אני שונא אותם  :pissed: :pissed: :pissed:

מה ההבדל בינך לביניהם? שום הבדל. אתה בדיוק אותו גזען כמוהם...

פורסם

בחיי, חשבתי שאין את זה בארץ ברמות כאלה,

זאב לבן הוא כמו נאצי......

לא היה את זה ברמה כזאת בארץ מקום המדינה

פשוט מגעיל,

זה מעיד על מערכת החינוך כנראה...

פורסם

אתה טמבל ברמה אני מבין הא?

אור, אני חושש שלא הבנת למה הוא היתכוון- הוא בעצם אמר שזה בסדר לשנוא ערבים ולגבי כל השאר זה בסדר לשנוא אנשים שלא כמוהו בלי קשר לגזע(אלה אם הם ערבים כמובן).

אבל רגע, עוד לא הגענו לחלק הכי טוב(זה בהמשך. התחזית מוגשת בחסות "מכון החקר לטימטום ע"ש אלכסנדר פורוצ'קין" העורכת מחקרים רבים בתחום)- עכשיו תבוא הצדקה בסגנון " אבל הם מטומטמים\ מסריחים\ פרימיטיביים וחוץ מזה הם גם שונאים אותנו זה בסדר לישנוא אותם בחזרה. רק אל תשכח להיתעלם מזה שככה הם שונאים אותנו יותר וזה בדיוק מה שאנחנו רוצים אבל אתה לא אמור לדעת את זה".

כמו שכבר נאמר פה, זה קצת אירוני שדווקא מדינה של יהודים שנרדפו בכל העולם בשל יהודתם, עולם לארץ בתקווה שלא ירדפו אותם על זה וכך אכן קורה- פה היהודים מרשים לעצמם בתור שטח שלהם לחלק את עצמם עוד פעם לקבוצות ולרדוף את הקבוצות האחרות(תלוי ביחסי הכוחות של הגזעים במקומות שונים בארץ).

אכן יש לנו, ארץ נהדרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים