עבור לתוכן

בעית פינגים מאחורי ראוטר EDIMAX BR-6104K

Featured Replies

פורסם

יש לציין שהראוטר עובד מצויין כבר 3 חודשים ולא הייתה שום בעית פינגים או ניתוקים..

אך בזמן האחרון כשאני מאחורי ראוטר ישנן קפיצות פינגים רציניים במשחקים וקצבי הורדה לא קבועים .

3 מחשבים מחוברים ברשת אך גם כשאני מחבר מחשב אחד דרך הראוטר הבעיה חוזרת. כשאני מנתק אותו ומחבר מחשב יחיד ישירות דרך המודם של הכבלים אין שום בעיה והכל כרגיל.

אני על ברק 013 בכבלים וחבילה 750K

פורסם

כנ''ל גם אצלי יש מדי פעם קפיצות פינגים מטורפות אבל ככה לשניה 2 שניות לא הרבה

כמו שיש בכול אינטרנט

פורסם
  • מחבר

התקשרתי אליהם, לא יכלו לעזור לי.

בדקתי וירוסים וסייפוורים לא מצא כלום. בדקתי פורטים פתוחים, כלום. עדיין קפיצות פינגים קבוע כבר כמה ימים לא יודע מה לעשות, הורדה בסדר גלישה בסדר פינג קופץ, לכל השרתים. :(

פורסם

תנצתק תמגבר ותמדום ותראטור וחבר שוב

פורסם
  • מחבר

תנצתק תמגבר ותמדום ותראטור וחבר שוב

איפה נמצא המגבר בד"כ ואיך הוא נראה? :( לא ניסיתי את זה אף פעם

פורסם

בזמן פינגים גבוהים תבדוק tracert לעולם ותראה איפה בדיוק הפינג קופץ.

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר? אין לי פינגים גבוהים זה רק קפיצה של הפינג לאיזור ה150~300 כל כמה שניות.

פורסם

או שזה הראוטר או הספקית או שיש רעש בקו . - תרסט את הראוטר, תבדוק אם יש פילטרים בכל הבית,

אח"כ תתקשר לספקית שוב ותתלונן.

פורסם

תראה יש כבר יומים עם 012 בעיות פינגים ובלאגנים אם זה הספק שלך אל תצפה

אני למשל מחשק קונטאר וכול שרתי קונטאר על החווה של 012 אז יש לאגים מוטרפים אי אפשר לשחק

פורסם
  • מחבר

או שזה הראוטר או הספקית או שיש רעש בקו .   - תרסט את הראוטר, תבדוק אם יש פילטרים בכל הבית,

אח"כ תתקשר לספקית שוב ותתלונן.

יש לי כבלים והבעיה היא רק אצלי בדקתי, יש גם קפיצות פינגים כשהראוטר מנותק עכשיו בדקתי את זה, רק שהם פחות גדולות (לא עוברות ת70 ) עם הראוטר זה עובר את ה 160

ניתקתי את המגבר ( אני חושב שזה היה המגבר) לא עזר, התקשרתי לספקית , לא יכלו לעזור לי , בדקתי וירוסים ספייוורים עם מליון תוכנות - שום דבר. הדבר שהכי נראה לי כרגע זה הספקית של הכבלים , אבל קשה להסביר את הבעיה הזאת כל עוד ההורדה היא בסדר, כשהטכנאים שומעים על קפיצות פינגים הם לא יודעים על מה אני מדבר ואומרים לי לבדוק הורדת קבצים (אחד מהם אמר לי למחוק הסטוריה לעזאזל!) , ואני שמשתמש באינטרנט המהיר רק בשביל משחקי רשת זה דבר מאוד קריטי עבורי. יש לציין שבדקתי שרתים של כמה ספקיות, גם אינטרנט זהב גם 012 ואצל כולם יש קפיצות פינגים.

בקיצור , אני נואש.

פורסם

איזה מחשקים בדיוק ?

פורסם
  • מחבר

UT99( בעיקר ) UT2004

ET

HL2 : DM

mu ONLINE

פורסם

אתה משחק עם שרתים בארץ ?

פורסם
  • מחבר

אכן כן...

פורסם

אז שוב ביומים האחרנים היתה בעיה בחוות השרתים של 012 וכול השרתים מאוכסנים שמה אז לכולם היו פינגים

אם עדיין יש אז תנסה לשחק בהגדרות של הרייטים במשחק ושים netlimnetr על שאר המחשבים ותגביל אותם ל128kb

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים