עבור לתוכן

FILE SHARING בLAN בין XP PRO לבין 2000 PRO - עזרה.

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי פה XP PRO SP2 והמחשב השני 2000 PRO SP4 עם כל העידכונים.

אני השרת וגם מספק למחשב השני אינטרנט (שפועל בסדר גמור) אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב השני ולהעתיק דברים ולמחוק (או אפילו רק לראות את המחשב שם) וגם ההפך, משם אני לא מצליח להתחבר לפה.

במחשב השני אני רואה בMY NETWORK PLACES - COMPUTER NEAR ME את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס למחשב אני מקבל את ההודעה הבאה "Network path was not found"

מה עושים ?

תודה.

פורסם

אם אתה מנסה להיכנס לכתובת של המחשב השני ע"י הכנסת

\\ip

בשורת הכתובת, מה קורה?

פורסם
  • מחבר

דרך IP ?

איך אפשר להתחבר למחשב בLAN דרך IP ? :nixweiss:

פורסם

לא הבנתי את השאלה, ניסית להכניס את מה שכתבתי בשורת הכתובת של חלון Windows explorer כלשהו? (כמובן אחרי החלפה של ה"ip" לכתובת הIP האמיתית של המחשב)

פורסם
  • מחבר

לא... אין לי מושג מה הכתובת של המחשב שברשת... זה בתוך מלא תת ספריות ב MY NETWORK PLACES, אין לי מושג איך להכנס לשם

פורסם

התחל -> הפעלה -> cmd, ושם ipconfig ייתן לך את הIP של המחשב שאתה עובד עליו

פורסם
  • מחבר

אבל מה הקשר בכלל לאינטרנט ?

נגיד אין לי אינטרנט בבית... אני צריך את הFILE SHARING ברשת... ז"א אני צריך להכנס לתוך הMY COMPUTER של המחשב השני כאילו שזה היה המחשב שלי, אין קשר בין זה לבין אינטרנט.

נ.ב

רשת = LAN, לא מתכוון לרשת האינטרנט.

פורסם

נכון, הוא מתכוון לIP הפנימי ברשת!

האיי פי שמוקצה ע"י הכרטיס רשת או הנתב..

מהמחשב הראשון אתה נכנס להתחל הפעלה ורושם:

---------------------------------------->

\\1.2.3.4

במידה ו 1.2.3.4 זה באמת האי פי הפנימי של המחשב השני ברשת!

זה בעצם יתן אותו אפקט כמו ה"שכנים ברשת". יכנס לתיקיות בשיתוף

כדרך אגב הכל מוגדר בסדר? שני המחשבים על אותה קבוצת עבודה וכו..?

אם יש פיירוואל צריך לתת לו ALLOW על האיי פי הפנימי ברשת של המחשב השני, לתת לו אישור להעביר מידע עם ה "1.2.3.4" ממקודם (:

אותה פעולה עושים ההפך במחשב השני כמובן..

בהצלחה (:

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על העזרה, הכנסת הIP במחשב הזה (XP) עזרה וזה באמת נכנס למחשב השני אבל במחשב השני זה פשוט חיפש אתר אינטרנט...

בכל אופן זה עזר לי זמנית להעביר משהו בין המחשבים אבל אני ממש לא רוצה שככה זה יהיה וזה לא צריך להיות ככה.

הנה מה שקורה במחשב השני במצב רגיל:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

החיפוש של האתר אינטרנט לדעתי נגרם מזה שלקחת כתובת של כרטיס רשת לא נכון, כלומר לא זה של הרשת הפנימית אלא זה שמחובר לאינטרנט

לגבי הבעיה - תנסה לבדוק שהשירות "computer browser" מופעל

פורסם

גם לי היו את הבעיות האלה ברשת פנימית, אני אגיד לך תאמת עשיתי פשוט כפתור ימני צור קיצור דרך, ובקיצור דרך שמתי את המחשב השני

ככה שאני נכנס אליו דרך איקון משולחן העבודה ולא דרך השכנים ברשת

כמובן שזה לא פתרון הכי "נכון" אבל זה נוח (:

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות רק שזה לא רוצה להתחבר בכלל... :-\

והקטע המבאס זה שכבר הייתה רשת נורמאלית לפני שפירמטתי את המחשב עם ה2000... אבל החזרתי אותו לאותו מצב כמו קודם עם כל הדרייברים וההגדרות.

הComputer Browser מופעל :(

ולגבי הIP אז עוד פעם אני לא רוצה שזאת תהיה צורת הגישה כל פעם שאני אצטרך משהו אבל בכל זאת במחשב השני הכנסתי - \\192.168.0.1 וזה לא הולך, ופה שאני מכניס \\192.168.0.2 אז זה הולך בסדר ומתחבר למחשב השני.

:silly:

פורסם

תנטרל כל פיירוול שיש לך על ה192.168.0.1

פורסם
  • מחבר

אין אף פיירוול פועל (לא חיצוני וגם אף פעם לא היה לי וגם לא של הWINDOWS).

פורסם

תנסה ליצור בכל מחשב את הuser ששאתה משתמש בו על המחשב השני (עם אותה הסיסמא), ולמחוק סיסמאות guest

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים