עבור לתוכן

כל העולם הזה שטוף מוח,כל אחד מכליל וזורק השארות לגבינו שבעצם אין לו מושג.

Featured Replies

פורסם

כל זה טוב ויפה, אבל קשה לקחת ברצינות מישהו שלא מסוגל לחבר משפט וחצי באנגלית נורמלית ובלי שגיאות כתיב או grammer.

ולצערי, הרבה (אם לא רוב) הישראלים חסרים כושר ביטוי באנגלית (שלא לדבר על עברית...).

:lol:

Grammar

:-X

• תגובות 42
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל זה טוב ויפה, אבל קשה לקחת ברצינות מישהו שלא מסוגל לחבר משפט וחצי באנגלית נורמלית ובלי שגיאות כתיב או grammer.

ולצערי, הרבה (אם לא רוב) הישראלים חסרים כושר ביטוי באנגלית (שלא לדבר על עברית...).

אל תהיה סנוב...לא כל מי שלא יודע אנגלית הוא בנאדם טיפש.

ויש גם הרבה אמריקאים שכושר הביטוי שלהם באנגלית הוא יותר גרוע מאנשים בארץ.

הבעייה שבחברה המלומדת יותר בארץ זה באופנה להיות שמאלני ואנשים שיש להם כושר

ביטוי פשוט אינם מביעים את הצד שלנו בסיכסוך ערבי ישראלי, יש אנשים כמו NICE 1 ומינימייזר

שרואים רק צד אחד של הסיכסוך הזה, וזה הצד הפלשתינאי. אבל אנשים מתורבתים בהחלט לא מתבטאים

לטובת ישראל וחבל שכך.

פורסם

אל תהיה סנוב...לא כל מי שלא יודע אנגלית הוא בנאדם טיפש.

איפה ראית שאמרתי שכל מי שלא יודע אנגלית הוא בנאדם טיפש? :nixweiss:

הבעייה שבחברה המלומדת יותר בארץ זה באופנה להיות שמאלני ואנשים שיש להם כושר

ביטוי פשוט אינם מביעים את הצד שלנו בסיכסוך ערבי ישראלי

אפשר לשאול מה הקשר?

ועוד משהו - אתה אומר שכל מי שיש לו כושר ביטוי באנגלית מחזיק בדעות שמאלניות?

ואח"כ תגיד שאני מזלזל במי שלא יודע אנגלית... אתה זה שטוען שכל הימניים לא יודעים להתבטא באנגלית...

מה שהתכוונתי להגיד, למקרה שלא הבנת, זה שלצערי, ישראלים באופן כללי, ללא קשר לדעות פוליטיות, לא מצטיינים באנגלית ברמה טובה (שלא לדבר על כושר התבטאות וניסוח) - וזה נכון במיוחד כשמדובר באוכלוסית הנוער.

Grammar

:-X

:nutty:

פורסם

איפה ראית שאמרתי שכל מי שלא יודע אנגלית הוא בנאדם טיפש? :nixweiss:

אפשר לשאול מה הקשר?

ועוד משהו - אתה אומר שכל מי שיש לו כושר ביטוי באנגלית מחזיק בדעות שמאלניות?

ואח"כ תגיד שאני מזלזל במי שלא יודע אנגלית... אתה זה שטוען שכל הימניים לא יודעים להתבטא באנגלית...

מה שהתכוונתי להגיד, למקרה שלא הבנת, זה שלצערי, ישראלים באופן כללי, ללא קשר לדעות פוליטיות, לא מצטיינים באנגלית ברמה טובה (שלא לדבר על כושר התבטאות וניסוח) - וזה נכון במיוחד כשמדובר באוכלוסית הנוער.

:nutty:

ואיך כל זה מתקשר לנושא הת'רד לעזאזל?

אתה מגזים לדעתי, היום אחוז גבוהה ברמה גבוהה יחסית באנגלית, לעומת מדינות מערב אירופה (חוץ מבריטניה) שלהם אין שמץ באנגלית!

ותעזוב את LEVO, למה אתה נכנס לוויכוחים טיפשיים כאלה אחי??? אני מדבר על הקטע עם השמאלניים וימניים...

ובקשר לת'רד, זה ידוע שאמריקאיים הם עם של בורים, המדינה שלהם כ"כ גדולה שאין להם מושג מה קורה סביבם.

אני מסכם את דבריי בכך שהאמריקאיים או כל מי שהגיב בקשר ל"יצירה" ההיא הם אנשים ייפי נפש ופשוט סתומים,

מה שמחזק את הטמטום שלהם זה העובדה שהם מבססים את הדעות שלהם על דבר כמו העבודה הזולה הזו.

פורסם

מישהו ראה "לכשכש בכלב"? האמת, זה היה סרט דוקומנטרי... :silly:

עזבו אותכם, האמריקאים יאמינו לכל דבר שתראה להם בחדשות

פורסם

ובקשר לת'רד, זה ידוע שאמריקאיים הם עם של בורים, המדינה שלהם כ"כ גדולה שאין להם מושג מה קורה סביבם.

עזבו אותכם, האמריקאים יאמינו לכל דבר שתראה להם בחדשות

:kopfpatsch:

תגידו, יש לכם גם דברים חכמים להגיד?

פורסם

איפה ראית שאמרתי שכל מי שלא יודע אנגלית הוא בנאדם טיפש?  :nixweiss:

זה מה שהשתמע ממה שאמרת או לפחות לפי מה שאני הבנתי.

וסטינקו, הרבה אנשים בכל העולם לא יודעים מה בדיוק מתרחש כאן

בארץ ושואבים את המידע שלהם מהחדשות בלבד.

בדיוק כמו שאתה לא יודע מה הולך בעירק, איראן וערב הסעודית

מעבר למה שאתה שומע במהדורות החדשות.

לגבי ימין ושמאל...אין קשר, אני העלתי את הנקודה הזו

בתור נושא לחשוב עליו.

אמנם לא חסר אנשים מלומדים שדעותיהם ימניות ולעיתים גם

קיצנויות.

העניין הוא שלמרות שדיעותיהם כאילו קולם לא נשמע, בגלל ה"טרנד"

בוא נאמר של להיות יותר סובלניים וקשובים יותר לאנדרדוג, למקופח ולחלש...שביניהם

כמובן גם הפלשתינאים שבכדי להשיג את מטרתם משתמשת בצורה

המזוויעה שאנו רואים ברחובות שלנו ממש. ואל תסלף את דברי, לא אמרתי שכל הימניים לא יודעים

אנגלית, את הכוונה בדברי הסברתי.

פורסם

וסטינקו, הרבה אנשים בכל העולם לא יודעים מה בדיוק מתרחש כאן

בארץ ושואבים את המידע שלהם מהחדשות בלבד.

בדיוק כמו שאתה לא יודע מה הולך בעירק, איראן וערב הסעודית

מעבר למה שאתה שומע במהדורות החדשות.

מה?! למה סטינקו....מה אמרתי?

פורסם

אני דווקא הגבתי שם וגם הגבתי על התמונה הזאת וגם על אחרת שלו וגם כתבתי לו בעמוד.

וכתבתי יפה וברור, הוא אפילו לא ענה לי בחזרה...

הבנאדם הזה הוא מוסלמי שחי באיזור יוגוסלביה, הוא סופר אנטי אמריקאי ומן הסתם גם אנטי ישראלי.

רק תסתכלו על הפרופיל שלו ותבינו.

האמריקאים הם לא העם הכי חכם בעולם אבל הם בכלל לא טיפשים כמו שהם מתוארים, ברור שיש שם הרבה כפריים וכל מיני אנשים שחיים בחורים, השכלה נמוכה ומשפחות בורות ושמרניות אבל לא חסרים אמריקאים משכילים... הדימוי שאתם רואים בHOLLYWOOD וכל מיני סדרות מפגרות הוא מוטעה.

ותאמינו לי הישראלי הממוצע הוא גם לא מן החכמים בעולם הזה אז אל תתלהבו על אחרים.

ממה שראיתי בתגובות שם לא מעט אנשים ממש לא מסכימים איתו ות'אמת זה דיי ברור כי לא רק שהעבודות שלו הן לא ממש יצירות אומנות אלא הן גם ל לא קשורות לכל מה שהוא כותב והוא משקר בכל משפט שני שלו.

אל תחשבו שהאתר הזה מייצג גם את העולם וכל כך הרבה קוראים את מה שהוא כותב, זה פשוט לא ככה.

כל אלה שמתלהבים ממנו זה פריקים גוטים שהם אנטי כל דבר בעולם הזה שהוא אמריקאי קפיטליסטי מלחמתי והם תמיד ילקקו למי שנראה להם UNDERDOG.

הבעיה של ישראל זה שהיום זה טראנד לתת ג'ובים במפלגות, ואנשים שיודעים להסביר וצריכים להתמודד מול השאלות הקשות בעולם ולתת תשובות ברורות ואמינות באנגלית ברורה - כל אלה פשוט לא שם שצריכים אותם, שולחים כל מיני אנשים שמדברים אנגלית זולה וגם לא מסבירים אותנו כמו שצריך.

חוץ מזה אין כל כך הרבה ממה להתלהב, לא אוהבים אותנו הרבה אנשים בעולם וזה דבר ידוע ונכון שלא צריך לוותר וכן צריך לייצג את המדינה שלו בפני העולם בצורה מכובדת אבל מצד שני לא צריך להתרגש מכל מה שאומרים או מכל מה שאומרים בתקשורת המקומית והעולמית.

אני זוכר שהיה גל של אנטי בלגיה בישראל וכולם אמרו שהבלגים אנטישמים וכו' ואני דווקא פגשתי לא מעט בלגים באינטרנט בני 20+- וחלקם אפילו חברים טובים שלי (אינטרנט והכל אבל... יחסית אנחנו בקשר טוב) והם ממש לא שונאים אותנו כמו שזה נראה, אפילו תומכים בנו.

בקיצור אם מישהו פה יכול לפחות באינטרנט לדבר עם אנשים על פוליטיקה אז שיעשה את זה בצורה מכובדת אבל אל תתרגשו מכל דבר קטן שאתם רואים, זה לא מייצג אומות בשקל.

פורסם

ברור כי הם בדעה אחת.!

פורסם

לא!@#  :kopfpatsch:

מה נראה לך שה-11.9 בגללנו? ממש לא, זה בגלל שארה"ב נכנסו למדינות ערביות ובין לאדן סתם לקח את זה כתירוץ להוריד שתי גורדי שחקים.

זה היה בציניות :-\

פורסם

:kopfpatsch:

תגידו, יש לכם גם דברים חכמים להגיד?

צודק, קבל תיקון: האדם בימינו יאמים לכל דבר שהוא יראה בחדשות (או רוב האנשים לפחות)

פורסם

זה מסכם את למה יש לנו מדינה דפוקה

O_O Wow. You know...I never realized how bad it was. :hmm: Well...as the saying goes, I suppose man is his own worst enemy

אין לנו הסברה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים