עבור לתוכן

כל העולם הזה שטוף מוח,כל אחד מכליל וזורק השארות לגבינו שבעצם אין לו מושג.

Featured Replies

• תגובות 42
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה?!

פורסם

בלינק שנתתי תראו מה הם רושמים לדפקט הזה בתגובות >:(

פורסם

תעשה לי טובה,ראית פעם ג'יי לנו? רוב האנשים שהוא שאל שם (אמריקאים!!) לא ידעו איפה זה פסל החירות!!!!!!!!!

הידע של אמריקאי ממוצע בנושאי חוץ שווה לידע שיש לי בטחורים.

שטוחנים מח של מישהו בשקרים ואין לו מושג בנושא הספציפי,לבסוף הוא יתחיל להאמין...ופה משרד החוץ שלנו עושה (כהרגלו) "עבודה נפלאה".

פורסם

אכן תמונות קשות...

אם לא הייתה להם מערכת פורום כזאת דפוקה(כמה עמודים של דיון יש? איך מגיעים לעמוד האחרון? למה יש ניווט כזה מפגר?) אולי הייתי טורח לכתוב תגובה רק כדאי להראות להם איזה מטומטמים הם.

פורסם

איך אפשר לא להאמין לדברים כאלה נכונים?

מה כבר אפשר לומר? הכל נכון...הם תמימים

ואנחנו רעים. :kopfpatsch::screwy: ::)

פורסם

סתם משמיצים אותנו.(אנטישמיות)

פורסם

A deviation by *ghaib, Dec 23, 2004

מה אתפ מתפלאים??? ערבי...

פורסם

הנושא הזה אכן הגיע אל הפורומים העבריים בזמן קצר יחסית.

אני אפילו לא טרחתי להגיב שם, בלתי אפשרי ליישר מוח עקום.

פורסם

i tried to read a few pages.. i gave up after 2 of them.

this dude is sick. its just bullshit.

you know, i noticed that its like that everywhere, i have friends from many places...yesterday a dude from sweden asked me "how come you have internet" i was like "what?!" and you know what he said? he said " from what they tell in the news sounds that all you do is killing arabs and riding camels"

WTF?!

פורסם

i tried to read a few pages.. i gave up after 2 of them.

this dude is sick. its just bullshit.

you know, i noticed that its like that everywhere, i have friends from many places...yesterday a dude from sweden asked me "how come you have internet" i was like "what?!" and you know what he said? he said " from what they tell in the news sounds that all you do is killing arabs and riding camels"

WTF?!

כל הגלויות שבאות מהארץ יש גמל מסריח, שבכל העולם חושבים שאנחנו רוכבים על גמלים !@#

הכרתי מישהו שקרה לי בדיוק אותו דבר איתו, הוא לא האמין שאני מישראל כי יש לי אינטרנט ואין לי גמל.

יוו רק בגלל הבדואים, שהם כמה אלפים, כל ישראל רוכבת על גמלים.

פורסם

LOL :lol:

עכשיו הבנתי למה חושבים שפה זה מדבר... :screwy:

בכל מקרה, מזמן וויתרתי על לנסות לדון עם חוצנים על המצב פה, כי בכל מקרה הם לא יבינו כלום, הם ניזונים רק ממה שהם רואים בטלוויזיה ובאינטרנט (או שהם סתם ערבים) והדרך היחידה לגרום למישהו להבין זה להגיד לו "תקרא ספר הסטוריה" וכאילו שזה יעזור.

פורסם

אולי במקום לבכות פה שמישהו ינקוט עמדה אני הייתי שמח לנקוט אחת אבל אני יודע שהרמה של האנגלית שלי רק תגרום להם לצחוק לעינו יותר.

47 אולי תכניס שםפ איזה תגובה ראיתי אותך מגיב כמה פעמים ויש לך רמה לך תאיר את עינייהם לפחות שלא נישב בחיבוק ידיים ונבכה כמו משרד החוץ האימפוטנת.

פורסם

מילה אחת!

:kopfpatsch:

פורסם

אני לא יכול לתאר כמה זה מעצבן אותי!

בעיקר העובדה שאתה לא יכול להסביר לבורים האלה את האמת, הם אמריקאים לא יוצלחים כאלה שאין להם שמץ מזה טרור והרג.

פשוט מרתיח!!! שאתה לא יכול לעשות כלום בנידון!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים