עבור לתוכן

מודינג ל M16

Featured Replies

פורסם

חביב, אבל בקושי יומיים בצבא וכבר שיפצורים של רמבו?

יהיה לך עוד ה-ר-ב-ה זמן לשפצר, אל תדאג.

ותזכיר לי מה התפקיד שלך בצה"ל בדיוק?

עריכה:

אהה שריונר, ואללה.

כרגיל - נותנים אגוזים למי שאין לו שיניים.

• תגובות 69
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי נועלן עגול בארוך.. :\

פורסם

זה "חוקי" לעשות את כל השיפצורים האלו ? מה קורה נניח אם איזה מפקד רואה אותך

עם הרובה ועליו כל הדברים האלא ? הוא לא יגיד כלום ?

פורסם

סביר להניח שלסתם מפקד זה לא ממש יזיז... אבל אם אחד מהנשקים או קצין/נגד נשקיה יראו אותו, זה קצת יפריע להם.

פורסם

הוא טירון בביסל"ש

אז יכול להיות שיזיז...אבל נקווה שלא...

חוץ מזה אני לא מבין איך בדיוק לתת לשיריון

נשק מנוסר במקום פאקינג גליל זה לתת אגוזים!

לדעתי מקוצר או מנוסר זה נשק מושלם לטנק כשהגלילון\גליל

שהוא נשק מגושם וכבד.

פורסם
  • מחבר

א) נועלן עגול זה יותר יפה כי זה יותר נדיר...וחוץ מזה יש גם נועלנים של בארט שזה בכלל נראה מגניב...

חוץ מזה במובן הפרקטי זה טוב אם אתה שמאלי, כי הנועלן הרגיל נתפס בחור בבית-שחי של המדי ב'.

ב) שפצור לדיסקית מקבלים במהלך הטירונות...בגבעתי למשל (וכל חי"ר אחר) במהלך הטירונות עושים מסע

ומקבלים שיפצור של הגדוד...(גבעתי גדוד רותם למשל) ככה זה לפחות בחי"ר.

ככה שלהגיד לא זה צעיר מצדך...תגיד - לא בשיריון.

א. נדיר ללא ספק. יפה יותר כי הוא ככה - ממש לא. זה כמו להגיד שדיסקט 5.25" הוא יותר טוב מדיסקים כי הוא יותר נדיר... מטאפורה מטומטמת אבל זה מה שעולה לי...

ד"א ההוא עם הנועלן העגול באמת שמאלי! צירוף מקרים מוזר.

ב. אולי אני "צעיר" אבל זה לא עושה אותי חסר ידע, כנראה בחלק מהמקומות מקבלים שפצו"ר מושלם ובחלק רק סמל יחידה. אחי (משוחרר כבר שנתיים) במסייעת של צבר קיבל סמל יחידה, וחבר שלי קיבל שפצו"ר (מכוער כזה עם סקוץ'...) של צבר, ככה שזה בטח השתנה או משהו (ראיתי את הדיסקית של החבר רק היום).

בקשר לאם זה "חוקי" מבחינת המפקדים - וואלה לא'דע, אבל נותנים לנו ללכת עם שפצו"רים כמו גומי הפעלה על הקת או הבד הזה על המתפסים וכו'.

חוצמזה אנחנו גם מסתובבים עם המחסנית על הנשק וכמה אנשים גם שמו את הגומייה בין שמורת ההדק לבית המחסנית...

ככה שמבחינת שפצו"רים לנשק עד עכשיו לא אמרו כלום. יגידו משהו - נוריד, זה הפיך לגמרי.

יאללה חבר'ה, לילה טוב, מוזמנים להמשיך את הנושא - אני עפתי למקלחת ולישון. למזלי מחר אני צריך להיות פה בירושלים אז יוצא לי טוב.

נתראה עוד שבועיים! :-*

פורסם

הוא טירון בביסל"ש

אז יכול להיות שיזיז...אבל נקווה שלא...

חוץ מזה אני לא מבין איך בדיוק לתת לשיריון

נשק מנוסר במקום פאקינג גליל זה לתת אגוזים!

לדעתי מקוצר או מנוסר זה נשק מושלם לטנק כשהגלילון\גליל

שהוא נשק מגושם וכבד.

בטח שזה לתת אגוזים, כי שריונרים כמעט אף פעם לא צריכים להשתמש בנשק האישי שלהם, אז כבר עדיף לתת את הנשקים האלו ליחידות אחרות, אפילו לפלוגות מסלול בגדודי חי"ר שונים.

מה גם שכל ה-M 16 למיניהם הם מאוד שבירים, וקיים סיכוי לא קטן שאם תעלה על הטנק ותזרוק פנימה את הנשק, המתפסים שלו (לדוגמא) פשוט יתנפצו לרסיסים - זה דברים שלא קורים עם הגלילון (שהוא גם הרבה פחות מועד לתקלות ומעצורים, דרך אגב).

אגב, עד כמה שידוע לי הנשקים האלו ניתנים לשריונרים רק במהלך המסלול.

פורסם

להגיד חם בביסלש בחורף זאת שטות - קפוא טילים שם עכשיו...

וזה באמת נשק שביר.

פעמיים נפל לי אחד משני חלקי המתפסים בגלל נפילה של הנשק או התקלות חזקה בקיר..

דרך אגב אני באמת לא חושב שהמפקדים יראו את זה בעין יפה.. ובלי שום קשר סימן 4 של המחלקה שלי חדש יותר משלך.. נההה!..

חח סתם..

לילה טוב, מחר נוסעים לירושלים ומשם לבסיס של החטיבה בבקעת הירדן! תרגילי טנקים ודברים מגניבים!

פורסם
  • מחבר

לגבי הוגן זה בטוח לא כי אין לאיזה לוחם באיזשהיא פינה נורמלית את הידית אחיזה שהוא צריך והנשק פשוט אומר לו שאן במלאי בגלל חוסר תקציב!

אתם ממש חבורה של מפגרים שמעודדים אותו לעשות את זה!

אתה כאילו עוקב?

זה לא כאילו לקחתי ידית לאיזה לוחם שהיה אמור לקבל את זה, זה ידית שאני בניתי, זה לא שייך לאף אחד חוץ ממני. :kopfpatsch:

והגלילון באמת יותר עמיד ופחות מועד למעצורים, אבל לא איכפת לי :silly:

לילה

פורסם

אני לוקח בחזרה כל מה שאמרתי עקבתי וסתם תקפתי

סליחה

סחה על המקוריות אבל תזהר עם המשחקים האלה כי יש פין מסוים שברגע שאתה מזיז הנצרה הופכת לרופפת ואלא אם אתה נשק מוסמך זה בעייה רצינית לתקן את זה ולך תגיד לנשק שאין לך מושג איך זה קרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים