פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר ממתינים שהשומר יבחין בך ויפתח עבורך את הדלת. אתה מתקדם, יורד במעלית, ממשיך אל עבר ה Test Chamber ורק אז... הכל מתחיל. אסף, קצת מוטיבציה... לא יכול להיות שעם כל תקיעה הכי פשוטה שלך במשחק, אתה תשאל מה עושים. בתור קצין Wanna B, אני מצפה ממך לקצת יותר חשיבה עצמית. אה כן איך לא ניסיתי את זה ........ לא עובד אני אומר לכם...... משהו לא תקין. שגיא - יש כאלה ישברו את הראש ( :) ויש כאלה שיתנו לאחרים לעשות את זה ....... ויהנו מהתוצאה.
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים אצלי זה היה מה שאי איתו עכשיו חחחחחחחחחחחחח (לא זה שבחתימה) מה שאני מדבר ממנו... P3 600 VOODOO 3 3000 חחח שיחקת אז ממש מאוחר בHL1
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים חחח כן קרא לי הדבר הכי מצחיק שיכול להיות אח שלי הקטן ראה אצל חבר את המשחק..התלהב הלך לקנות..חזר והבין שהוא קנה את ההרחבה oppsing force משהו כזה...אחרי זה קנה את half life 1 ולא שיחק בו רק רצה את ההרחבה...אני חרשתי עם אח שלי הגדול את הרגיל....|:
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים אני תקוע בשלב WEVE GOT HOTLITIES משהו כזהאני לא יודע לאיפה הולכיםאני יעלה תמונה אם לא תבינויש לייזרים אדומים ואז מכונת יריה אז עברתי אותם ואני לא יודע לאיפה הולכים
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים אני שיחקתי עוד שהיה לי פנטיום 3 450 128 מגה זיכרון ו voodoo 3 מובנהולא סיימתי אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.