עבור לתוכן

HL1: SOURCE צחוק צחוק אבל .....

Featured Replies

פורסם

לכל חובבי המשחק הראשון (שהיום זכיתי לשחק בו לראשונה) התופעה פשוט גורמת לסחרחורת! גראפיקה בת 6 שנים בערך ורואים את זה! עם המנוע הפיזיקלי המתקדם ביותר ותמיכה בDX9 ?!

WTF ?!?!?!!?

hl1_2.jpg

so funny

hl1.jpg

פורסם

HL Source הוא בדיחה.

מלבד המים ועוד כמה שטויות, לא שינו שם שום דבר.

הטקסטורות כפי שהן, הסאונד כפי שהוא. למה פאקינג ציפית?... שינוי מהותי היה לוקח הרבה מאוד זמן, זמן שעם כל הכבוד לא ממש שווה את זה.

פורסם

המשחק יצא רק בשביל להראות בכמה קלות אפשר להעביר דברים לSOURCE

פורסם
  • מחבר

זה מעולה! אני מעולם לא שיחקתי את הראשון! אני לא מכיר את הסיפור, אבל למי שכן מכיר, זה נראה בדיוק ככה ? אותה העלילה בדיוק ?

זה פשוט מצחיק לראות את הטקסטורות המרובעות האלה עם פיקסל שיידרים :screwy:

פורסם

בואנה אני רואה תתמות של ה HL1 SOURCE פעם ראשונה

זה נראה שונה טילים

במיוחד מה שאני מכנה אותו "המקל" ;D

פורסם
  • מחבר

לקחתי את החליפה, הצקתי לכל המדענים, עכשיו מה עושים ?! :nixweiss:

hl1_3.jpg

פורסם

עושים uninstall למשחק דחוף לפני שחברים שלך יראו את זה....

פורסם

ממתינים שהשומר יבחין בך ויפתח עבורך את הדלת. אתה מתקדם, יורד במעלית, ממשיך אל עבר ה Test Chamber ורק אז... הכל מתחיל.

אסף, קצת מוטיבציה... לא יכול להיות שעם כל תקיעה הכי פשוטה שלך במשחק, אתה תשאל מה עושים. בתור קצין Wanna B, אני מצפה ממך לקצת יותר חשיבה עצמית.

פורסם

אנשים חושבים שברגע משהו בSOURCE אז יש קסם והכל פתאום נהיה יפה... איזה שטויות...

זה לא כאילו הריצו איזו תוכנה לCS:S למשל ופתאום כל הCS הקודם נהיה בסטייל החדש, הם פשוט עשו מחדש את המפות, הגדילו ושיפרו את הטקסטורות ויצרו מודלים חדשים עם אנימציות חדשות ובעצם עשו הכל מחדש.

רק אידיוט יעשה את כל זה לHL1, זה יקח שנה עבודה על משחק ישן.

נכון שזה בSOURCE וזה רץ עם DX9 אבל כל העסק הוא עדיין HL1 אז חוץ מהאפקטים שבדקה הם הופכים לחדישים ויפים כל השאר נשאר אותו משחק בדיוק.

פורסם

ואייי איזה באסה לפני שנים אני ואח שלי הגדול חרשנו את המשחק הגענו לשלבים מזה מאוחרים והתיאשנו...או שהתפרמט המחשב לא זוכר...עכשיו שיש לזה את התפריט של half life 2 אני רואה שהשב שהיינו בו היה אחד לפני אחרון !!!

פורסם

התפרמט המחשב ::)

מחשבים לא מתפרמטים לבד :smile1:

פורסם

חחחח צודק...אני מנסה להכחיש את זה אבל אני פרמטתי בלי לחשוב קודם חחחחח :lol:

מצחיק ועצוב.

פורסם

מחשבים דווקא כם מתפרמטים לבד :)

כשעמדתי לסיים את HL1 על הפנטיום 1   166mhz 32MB וסיירוס לוג'יק 2 מ"ב (אחרי הרחבה :) )  הוירוס צ'רנוביל דאז פגע בכל הארץ בתאריך מסויים והלכה לה השמירה ומאז לא סיימתי את HL1

פורסם

HL1 היה אצלי על... וואלה לא RUSH, זה היה הVOODOO 2 diamond monstar וP2 266 או 300 אנערף :) אהה אלו היו ימים  :smile1:

פורסם

אצלי זה היה מה שאי איתו עכשיו חחחחחחחחחחחחח

(לא זה שבחתימה)

מה שאני מדבר ממנו...

P3 600

VOODOO 3 3000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים