עבור לתוכן

Lotus Elise - משהו מכיר??

Featured Replies

פורסם

אומרים בעברית גאיירדו אם לא אכפת לך.. ושם לב להבדל ה"קטן" של 100 אלף דולר פלוס הפרש במחיר...

באמת אם לא איכפת לך...שים לב לאותיות הקטנות...אני חושב שמשום מה I צריכה להראות i ולא l כמו L קטנה, אתה בטוח יודע אנגלית נכון? וזה באמת נראה לי מוזר שאנשים מבטאים את זה גאייארדו, האותיות פשוט רשומות כמו גלארדו

• תגובות 45
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו.. בדיוק מה שצריך להיות.. (זה לא שבארץ אפשר באמת לעבור את ה-180 קמ"ש.. מגבילים לך את האוטו כשהו נכנס)

כנראה שקניתה עגלה וזה התרוץ שנתנו לך

פורסם

זה נכון, מגבילים את המכוניות בארץ.

לא מבחינה מכנית או אלקטרונית, מבחינת התשתית שעליה אי אפשר להגיע למהירויות שקרובות ל 200.

פורסם

אין כאן כלל מדד להשוואה, ה-LOTUS הרבה מהנה לנהיגה מה-OPEL. ה-ELISE זו אחת המכוניות המוצלחות ביותר שיצאו מהאי הבריטי.

פורסם

האוטו הזה עולה 40K$ למי שיש 40 יש 50 וב50 אתה קונה פורש בוקסטר חדשה שלפחות במהירות לוקחת בטוח התנהגות כביש בטח גם מצויינת.

פורסם

המהירות הסופית, כל כך לא חשובה במכונית שכזו.. לגמרי.. מצידי שתגיע ל150..

מה הקטע של להאיץ בקו ישר ולסגור עם המכונית. להגיד. וואלה.המכונית סוגרת 280

פעם אחת מתלהבים, וזהו..

220 זה מהירות יותר ממספקת בשביל נסיעה בכביש 6 ובכל כביש שיבנה בארץ

המהירות לא חשובה.. כל סיבוב, הרים, פיתולים.. פשוט כיף לעשות עם כזו מכונית

פורסם
  • מחבר

באמת אם לא איכפת לך...שים לב לאותיות הקטנות...אני חושב שמשום מה I צריכה להראות i ולא l כמו L קטנה, אתה בטוח יודע אנגלית נכון? וזה באמת נראה לי מוזר שאנשים מבטאים את זה גאייארדו, האותיות פשוט רשומות כמו גלארדו

דבר ראשון, השם הוא באיטלקית ומבטאים שם צירוף של שני האותיות LL כאות i.. (כמו בספרדית)

דבר שני, יש שני סוגים של הגבלות על רכב שנכנס לארץ:

- קיצור של המנוף של דוושת הגז, דבר שלא מאפשר להאיץ מעבר למהירות מסויימת.

- השתלת צ'יפ במחשב של האוטו שגורם לכיבוי מערכות או לא מאפשר להמשיך לנסוע כשהאוטו מגיע למהירות של בערך 190-200 קמ"ש.

ודבר אחרון, קום אתה כ"כ צודק... (ובקשר להפרש במחיר.. בארץ הוא יהיה משהו כמו 100 אלף שח.. ודוגרי יש לי מה לעשות בכסף.. מה רע באליס ועוד 100k בצד??)

פורסם

דבר שני, יש שני סוגים של הגבלות על רכב שנכנס לארץ:

- קיצור של המנוף של דוושת הגז, דבר שלא מאפשר להאיץ מעבר למהירות מסויימת.

- השתלת צ'יפ במחשב של האוטו שגורם לכיבוי מערכות או לא מאפשר להמשיך לנסוע כשהאוטו מגיע למהירות של בערך 190-200 קמ"ש.

שטויות ו.....שטויות....

יש לי רכב שנקנה מהחברה ולא עבר שום שינוי ואין שום הגבלת מהירות באזור ה 200.... (לא שאני נוסע מהר אבל אתם יודעים קונים רכב...רוצים לבדוק אותו ...)

ובכלל יצא לי לעבוד כמעט חודש בנמל באשדוד בשיחרורים מהמכס ולא עושים שם שום שינוי לרכבים לפני שהם יוצאים מהנמל

ולא נראה לי שברגע שהרכב שוחרר מהמכס החברה בארץ תתחיל לשנות אותו

פורסם

הרכב מגיע נעול מהחברה

אני יודע שההגבלה היא ב 250 ולא ב200 לפחות ככה זה בחו"ל

פורסם

לא בכל המכוניות יש, ולא בכל המכוניות ההגבלה האלקטרונית היא על 200.

פורסם

רוב ההגבלות האלק' של הרכבים הם עד 250 לפי מה שאני יודע ....

וגם זה מהיר מידי לארצנו הקטנה וגם אין שום סיבה לנסוע יותר מהר מ 120 כי בפחות מיום אחד אתה חוצה את כול המדינה אבל הייתי מאוד רוצה לקצר את זה ל 8 שעות ...... ופחות ....

הווקסהול הכי יפה

האאודי של וואטוס - משהו עתידני כזה .....

ואני "נשאר" עם רגלים על הקרקע ....

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

האיו פשוט.......מכוערת..(???)

וזה מה שיפה בה

פורסם

אני מוכר אחת כזאת חברים

מחיר זול יחסית

רק מיליון 500 ש"ח

לכל המעוניין: imfuckinsupidifisendthismail@yahoo.com

פורסם

האיו פשוט.......מכוערת..(???)

וזה מה שיפה בה

אולי ....

אבל לדעתי היא מכוניות שיש לה משהו מאוד עצבני בקדימה של האוטו ( איפה שהסימן של היהלום של מיצובישי אם תסתכל עליה מקדימה ..)

מכורעת זאתי אסתי ( STI ) ....

פורסם

אם אני לא טועה הגבלות המהירות הם רק על רכבים תוצרת גרמניה, החברות שם החליטו להגביל את כול הרכבים אלקטרונית ל250 חוץ מפורש כולם חתמו על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים