פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים ח"ח למשתמש shahard מהפורומים של d-spot.co.il על התצלום, ביצוע מוצלח להחריד ונוגע. מה דעתכם?
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים יש שמציירים תמונות שמסמלות משהו, אמנות. ישנה אמנות בצילום שכאן משקפת את מטרתה. בניין דיי עתיק, נראה שפעם היה יפה וסולידי. היום הוא מתפרק, נטוש, סורגיו חלודים, חצי ממנו נפל בכלל, הטיח והכל עף ולמעלה מתנוסס לו הסטיקר "ארץ ישראל בסכנה". הבניין ההרוס מסמל את ארץ ישראל ומצבו משקף את מה שקורה לה עכשיו... ...4 שנים לימודי אמנות ועיצוב תעשייתי וגראפי. :
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר רצוי לייחס גם חשיבות לתמרור עצמו ולאותה קבוצת אנשים מצומצמת שנעה בכיוון הנגדי...הרשו לחשיבה הפוליטית שלכם להתפרע.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אל תרדו אלי אבל אני מדמין כאילו התמרור מראה את הדרך לארץ ישראל והאנשים הולכים לצד השני כאילו עוזבים את הארץ
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים צילום יפה, אבל התמונה עמוסה מדילדעתי שחור לבן או משהו אחר היה עושה את זה יותר יפה
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים בשחור לבן זה סתם היה נראה כמו משהו מתקופת תרמפ"מפו, בצבע רואים שזה כאן ועכשיו. בימינו אנו.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים שימו לב לפרטים הקטנים... הרחוב של הבית זה "שבוי 52"אולי הכוונה למדינה ה52 של ארה"ב
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר הרחוב של הבית זה "שבוי 52"דרום ת"א, שבזי 52. או במילים שלי, שבוזי (מהסלנג הצבאי, שבוז, שביזות - דיכאון).
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אז מהי המדינה ה-51? מקדונלדס? אני לא בדיוק זוכר אבל נדמה לי שיש 51(או שאנחנו ה-51) את DC ספרת?
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אל תרדו אלי אבל אני מדמין כאילו התמרור מראה את הדרך לארץ ישראל והאנשים הולכים לצד השני כאילו עוזבים את הארץ אתה לא היחיד שחשבתה כך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.