עבור לתוכן

רוצה לעזוב את נזק בין לאומי ולעבור לספק אחד , צריך עזרה בבחירה או המלצה לספק אחר

Featured Replies

פורסם

כמו שבכותרת

איזה ספק מומלץ לי לבדוק?

יש לכם המלצות ?

כי כבר נמעס לי מעל ומעבר מזנק בין לאומי האלו!

ADSL 750K.

אני ישאר ב ADSL אולי אפילו יקח 1.5mb

רק לא נזק.

פורסם

יש לך את 012 שהם טובים

והצעה שלי זה נטויזן יש לי אצלהם כבר שנים (6) אינטרנט בלי שום בעיה וטקלה

פורסם

אני משתמש ב012 כבר אמממ... אה.. 3,2,1..6 שנים, ואני דיי מרוצה.

למרות שיש להם תקלות פה ושם. אבל!(!!) אף אחד :nono: מושלם

פורסם
  • מחבר

סבבה אני יתקשר לעכשיו ל 012

ונטויזן.

עם יש לכם עוד הצעות אני ישמח לשמוע. :xyxthumbs:

פורסם

אני בברק כבר שנה בערך...

ובנתיים אני מאוד מרוצה!

אין לי שום בעיות בכלל, לא יצא לי הרבה לדבר איתם אבל אני חושב שהשירות שלהם די טוב, וחוץ מזה יש לי פפינגים מעולים והמירויות נעולות ללא תקלות.

פורסם

אני בברק כבר שנה בערך...

ובנתיים אני מאוד מרוצה!

אין לי שום בעיות בכלל, לא יצא לי הרבה לדבר איתם אבל אני חושב שהשירות שלהם די טוב, וחוץ מזה יש לי פפינגים מעולים והמירויות נעולות ללא תקלות.

לי אין פינגים מעולים.

יש לי לאגים והמון.

אבל זה התחיל רק בזמן האחרון

פורסם
  • מחבר

בתחברתי בסוף לברק.

:xyxthumbs:

ביינתים הכל מצויין...בקשר לפינגים לא ניסיתי.....

פורסם

עשית בחירה נכונה :xyxthumbs:

אני סבלתי עם בזק בינלאומי מעל שנה, ומאז שעברתי אל ברק אני גולש כל הזמן בלי שום בעיה, והרוחב פס לחו"ל השתפר פלאים :D

פורסם

אני מנוי נטוויזן 4 שנים ולא מרוצה מהם.

לפני שנתיים הם עשו לי אמון בעיות. הם עשו קומבינה מעניינת. אז ככה הם הם התקשרו פעם ראשונה לאמא שלי והציעו אנטיוירוס בתשלום היא כמובן אמרה לא אבל כשהגיעה חשבון ויזה ראיתי שהם משכו 200+ שקל על אנטיוירוס אני כמובן התקשרתי עליהם והם אמרו שזה כבר נשלח לדואר ואמרו שאם פשוט לא נבוא לקחת אז בעוד כמה זמן(נראה לי חודש) זה ישלח אוטומתית לשולח כלומר עליהם והם יחזירו את הכסף שימו לב לא מייד אלה במקום תשלום אנטרנט זאת אומרת לחפות 3 חודשים.. אחרי חצי שנה קרא אותו דבר רק שהפעם אפילו לא התקשרו סתם לקחו איזה(לא זוכר איזה סכום גם בסביביות 200) וכהתקשרתי אמרו אופס סליחה זאת הייתה טעות ועוד פעם הסיפור חוזר... הקטע אכי מעניין הוא שהם אפילו לא שלחו את המוצר כי 1- תמיד בא בדואר את הפתק הזה שמודיעה שיש לי משלוח 2-אלכתי לסניף שלי וכמובן שלא היה שם כלום גם בפעם הראשונה לא הגיעה שום פתק משרות הדואר!!!!! ומה זה אומר?? זה אומר שהם אפילו לא תרחו לשלוח וסתם לקחו כסף :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

השאלה למה?? אוקיי מצאתי שתי אופציות אחת פחות היגיונית שהם לא רצו שאתנתק כי הייתי תלוי בהם ב 3 חודשים שאחרי(כי הם החזירו את הכסף בכך שלא שילמתי על שרות האנטרנט ואם הייתי מתנתק בתוח הייתי נאלץ לתבועה אותם... וסיבה שניה פשוט תחשבו שאני לא הייתי לבד והיו אמון אנים כמוני(היום כי ידועה לי ייש להם 100 אלף לקוחות אם אני לא טועה) והם לקחו מכל אחד אחד איזה 200 שקל נגיד 500 אנשים 200 שקל יוצא 100 אלף שקל.. אבל אנחנו לא בנק אם היו צריכים תכסף היו מסיגים בדרך אחרת אז לדעתי זאת גם סיבה דפוקה מאוד :s07: :s07: :bash:... אז מה הם עשו את זה כדי לארוס לעצמם? לעבד לקוח??? :nixweiss: :s05: לא נראה לי. אולי טעות :s05: ??? פעמיים ברציפות אין מצב... אז מה??

מה אתם אומרים אה הם לא מניאקים??

אולי גם לכם זה קרא?

עריכה:

עכשיו ראיתי לינק שהביא לפני אם הכתבה על נטוויזן ובתגובות מצאתי אמון מקרים של "טעויות" דומים לשלי... >:(:(

פורסם

עברתי את רוב הספקיות הקיימות

(סיפורים יש בשפע..)

כרגע אני בברק013 ואני לא חושב לעזוב אותם

(טפו טפו טפו בלי לפתוח פה ועין הרע..)

מאז שהתחברתי אליהם יש לי רק שקט נפשי, מה שלא היה לי לרגע עם ספקיות אחרות.

פורסם

NICK לא הבנתי כל כך מה רשמת.

פורסם

אני מנוי נטוויזן 4 שנים ולא מרוצה מהם.

לפני שנתיים הם עשו לי אמון בעיות. הם עשו קומבינה מעניינת. אז ככה הם הם התקשרו פעם ראשונה לאמא שלי והציעו אנטיוירוס בתשלום היא כמובן אמרה לא אבל כשהגיעה חשבון ויזה ראיתי שהם משכו 200+ שקל על אנטיוירוס אני כמובן התקשרתי עליהם והם אמרו שזה כבר נשלח לדואר ואמרו שאם פשוט לא נבוא לקחת אז בעוד כמה זמן(נראה לי חודש) זה ישלח אוטומתית לשולח כלומר עליהם והם יחזירו את הכסף שימו לב לא מייד אלה במקום תשלום אנטרנט זאת אומרת לחפות 3 חודשים.. אחרי חצי שנה קרא אותו דבר רק שהפעם אפילו לא התקשרו סתם לקחו איזה(לא זוכר איזה סכום גם בסביביות 200) וכהתקשרתי אמרו אופס סליחה זאת הייתה טעות ועוד פעם הסיפור חוזר... הקטע אכי מעניין הוא שהם אפילו לא שלחו את המוצר כי 1- תמיד בא בדואר את הפתק הזה שמודיעה שיש לי משלוח 2-אלכתי לסניף שלי וכמובן שלא היה שם כלום גם בפעם הראשונה לא הגיעה שום פתק משרות הדואר!!!!! ומה זה אומר?? זה אומר שהם אפילו לא תרחו לשלוח וסתם לקחו כסף :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

השאלה למה?? אוקיי מצאתי שתי אופציות אחת פחות היגיונית שהם לא רצו שאתנתק כי הייתי תלוי בהם ב 3 חודשים שאחרי(כי הם החזירו את הכסף בכך שלא שילמתי על שרות האנטרנט ואם הייתי מתנתק בתוח הייתי נאלץ לתבועה אותם... וסיבה שניה פשוט תחשבו שאני לא הייתי לבד והיו אמון אנים כמוני(היום כי ידועה לי ייש להם 100 אלף לקוחות אם אני לא טועה) והם לקחו מכל אחד אחד איזה 200 שקל נגיד 500 אנשים 200 שקל יוצא 100 אלף שקל.. אבל אנחנו לא בנק אם היו צריכים תכסף היו מסיגים בדרך אחרת אז לדעתי זאת גם סיבה דפוקה מאוד :s07: :s07: :bash:... אז מה הם עשו את זה כדי לארוס לעצמם? לעבד לקוח??? :nixweiss: :s05: לא נראה לי. אולי טעות :s05: ??? פעמיים ברציפות אין מצב... אז מה??

מה אתם אומרים אה הם לא מניאקים??

אולי גם לכם זה קרא?

עריכה:

עכשיו ראיתי לינק שהביא לפני אם הכתבה על נטוויזן ובתגובות מצאתי אמון מקרים של "טעויות" דומים לשלי... >:(:(

המון*

פורסם

אני מנוי בנטויז'ן קרוב ל9 שנים,חוץ מכמה תאקלים,הכל רץ יופי.

פורסם

אני מנוי לנטוויזן ובלי עין הרע טפו טפו טפו 3 דפיקות על העץ היתה לי כוללללה 2-4 בעיות עם האינטרנט(אבל כל בעיה היתה חתיכת בעיה, כמו כבל שהחליפו ושרתים וכו')אבל ככה אחלה של חברה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים