פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים שלום מה מצב???טוב אז ככה רציתי לדעת מה אני אמור לעזעזל לעשות בשלב השלישי (אחרי שהיצור שלי נשאב למערבולת)תודה
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים ****ספויילר***לשרוף את המקדש של האל השני ואז להיכנס למערבולת שנמצאת מתחתיו
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר כן זה ברור אבל כשאני מוציא את היד מהקו שלי אני לא יכול לעשות שום דבר יש עליה X
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים יש מין איש כזה שנמצא חיד מין חידה עם עצים, והוא צועק לך "show me your best" וכל מני התגרויות, אז בקיצור אם אתה זורק אותו מחוץ לגבולות שלך ואז אתה נוגע בו, אז זה נותן לך שליטה מוגבלת מחוץ לגבולות שלך... אז למשל תזרוק אותו ליד איזה כפר ל האויב ותתחיל להרשים אותו עם הקסמים שלך.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר טוב תודה על העזרה אבל זה מעצבן קבשתי שני ערים ואחד הוא לכך וכמעת אין לי אנשים :bash: :pissed: שאלה מה אני צריך לעשות עם הזקן??
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים זה שלב מציק וגרוע, שסתם מגביל אותךאתה אמור לעקוב אחרי הזקן ככה שלא יראה אותך, זה לא נותן הרבה את האמת ,לפחות אצלי היה באג שמנע ממנו לעזור (אחרי שהצלחת לעקוב אחריו)
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים ואייי איזה לא מבינים כלום אתם זה אולי אחד השלבים היפים שיש!!!זה השלב שבאמת בודק את היכולת שלך!איך אתה מסתדר בלי היצור שלךאתה צריך בעזרת כוחות שלך להגדיל את שטח ההשפעה שלך כל פעם העל ידי כבישת העיר הבאה וכלך לנצח זה הרבה זמן אבל בסוף זה ממש ממש יפה!!!!!!
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אבל זה לוקח שנים וסתם מתסכל! "בודק את היכולות שלך" איזה כבר יכולת B&W דורש? זה אסטרטגיה בגרוש....
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר כן אבל מהעיר הראשונה יש לי רק שלולשה אנשים כל השאר מתו לי ואז כל קסם לוקח שנה ועד שאני מצליח לכבוש עיר אז הוא שורף או שולח כלבים כדאי לשהתלט עלייהולא הבנתי מה בסוף יוצא לי מהזקן הזה??
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים הוא מגיע לאיזור כזה של מיני-מפל וקשת אבן ופרפרים ואז הוא אומר שבגלל שגילת את האיזור שלו הוא יעזור לך בהמשך כדי שלא תגלה או משהו
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר לא מצלייייייייח :bash: הוא תמיד נעלם קצת אחר שהוא נח וגם עוד שאלה יש דרך לעהתחיל את השלב מהתחלה???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.