עבור לתוכן

מגוון מסכים כחולים יכול למקד יותר את הבעיה ?

Featured Replies

פורסם

כוללים כתוביות הכוללות את:

PAGE FAULT IN NON PAGE AREA

win32k.sys

IRQ NOT LESS OR EQUAL

ועוד... (לא זוכר את כולן בע"פ)

אין מכנה משותף לפעולות שקודמות למסכים הכחולים. גם פעולות הדורשות משאבי מערכת נמוכים וגם כאלו הצורכות משאבי מערכת גבוהים.

השגיאה תמיד משתנה.

יש לי תחושה חזקה יותר בקשר לRAM. סוג גנרי עלום שם.

XP PRO SP1

P3 1000

256RAM

2 HD כ"א 40G WD

כ.מסך INNOVISION GF 4 MX4000 128MB 

אז לפני שאני מתחיל בבדיקות השגרתיות, מה אתם אומרים?

פורסם

תריץ memtest. לפי דעתי זו בעיה בזכרון.

פורסם

כן זאת בעיית זיכרון, כבר ראיתי שלוש מקרים של בעיית זיכרון עם ההודעות האלה.

אלה ההצעות שיש לי בשבילך:

1) אם אתה יכול להשיג מאיפשהו כרטיס זיכרון נוסף רק בשביל ליבדוק שזה באמת זה תחליף בין הכרטיסים ותיבדוק.

2) תנסה להכניס את הכרטיס זיכרון שלך למחשב אחר ולהריץ memtest

3) אחרי שעשית את כל זה, תילך למקום שקנית ממנו את הכרטיס (אם יש לך אחריות עדיין) ותגיד להם שבדקת את הכרטיס ושהוא גורם לך למסכים כחולים ולתקיעות של המחשב ובמקום (ככה אני מאמין) יחליפו לך אותו כי בטח אין להם עצבים ליבדוק אותו

מקווה שזה עוזר :hat:

פורסם

זה לא 100% בטוח בעיית זכרון כפי שאתה מתאר,המקרים שראית זה מקרים בודדים זה יכול להגרם גם על ידי גורמים אחרים,שנית אומרים "סטיק" לא "כרטיס" כשמדברים על זכרון של מחשב ,"כרטיס" זה כבר קשור למצלמות דיגיטליות

באשר למספר 2 - רעיון גרוע אפילו אם הזכרון יעבור את ממטסט בהצלחה בלוח אם אחר זה לא מבטיח שהוא יעבוד בתקינות בלוח אם אחר ,לא כל זכרון מתאים לכל לוח לפעמים יש בעיות תאימות ולכן עדיף שיבדוק תזכרון בלוח אם הנוכחי

כנס ללוח בקרה/control panel כנס ל administrative tools>>event viewer>>applications

תעבור על ההודעות שיש עליהם סמל של x אדום

זה יכול להגרם על ידי דרייבר בעייתי ,תתפלא דרייבר בעייתי יכול לגרום לשגיאה בדרייבר אחר כמו נניח win32k ,תשיג דרייברים עדכניים להכול ותסיר את הנוכחיים לפני התקנתם

ראה אם ללוח יש קבלים נפוחים/נוזלים,ראה אם יש נוזל חום/צהוב מסביב לקבל או למעלה ,וקבל תקין אמור להיות שטוח כלפי מעלה דוגמא 1 דוגמא 2

תבדוק מתחים אם sandra לחץ כאן כנס לmainboard information המתחים באמצע בערך מתחת לvoltage sensors ,רשום אותם בהודעה ונראה איך הם

תבדוק את הדיסק קשיח (זה שיש עליו את הוינדוס) אם התוכנה של היצרן לחץ כאן

אני רואה שהמליצו לך פה על memtest אבל לא הביאו לינק ::)

גרסת הסידירום לחץ כאן גרסת הדיסקט לחץ כאן

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות  :xyxthumbs:

ron26 קבל ח"ח עצבני על ההשקעה והלינקים!  :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים