פורסם 2002 ביוני 1923 שנים כן, השמש זורחת, הציפורים מצייצות, עוד מעט הזמן ללכת לישון... נשארו מעטים אך אמיצים
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים אךךךךךךך אם רק הייתי יודע איך לשחק UT ברשת בלי להסתבך והכל הייתי כל כך קורע אותכם!אגב אני חושב שאני אחד הגולשים שגולש פה בשעות שחוכות אל 2-7 בבוקר
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים חשבתי כשאמרת "חיית לילה" לאחד שהולך למסיבות ודיסקוטקים ודברים כאלה, לא מבלה את זמנו כל היום (וכל הלילה) מול המחשב...שאלה: יש פה מישהו אחד עם חיים?תשובה: כנראה שלא, אז אתם יכולים להמשיך להתדיין... ;D
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מחבר תתפלא אבל יש אנשים שיודעים גם לשלב . ובכלל הרעיון של האשכול הזה היה שההודעות שיהיו בו יהיהיו רק עם השעה אחרי 03:00, אז מעכשיו עד 3, שקט בבקשה =]
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים חשבתי "חיית לילה" מבחינת בילויים - לצאת למועדונים, פאבים, להתפוצץ בסבבה לצלילי הולדן וכאלה...הבהלת אותי לרגע... :smoke:
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מחבר פוסטים רק אחרי 3 למרות שלא נראה לי שתראו פוסט ממני בשעה כזאת כי בכל זאת יש תעודות מחר..
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים אוקי, עכשיו שלוש וחצי (אם השעון לא נדפק שוב)מה שלומכם אנשי-לילה ללא-חיים שלי ? ;D
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים אוי, לא שמתי לב ששלוש...ושוב לילה איכותי לכם אנשים.אולי נתארגן כל אנשי הלילה, נחליט על משחק רשת טוב ונשחק כקבוצה?
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים I never sleep - TM ;D אני לא חושב שיש פה עוד מישהו שהחזיק כמעט 3 שבועות ר-צ-ו-ף (עד יום חמישי בצהריים בשבוע השלישי) בלי שינה כ-ל-ל :asthanos: (עם הרבה אופטלגין 8) ).
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים בניגוד אליך אני יושן ה-מ-ו-ן... רק לא בלילה.שינה היא אחת מהנאות החיים הבסיסיות (בנוסף למזון וסקס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.