פורסם 2002 ביוני 1923 שנים אני מגדיר את עצמי כאחד כזה =]מעניין אותי לדעת מי עוד, אני יודע שמבין חברי הצוות דן, אורי וניצן הם בטוח כלולים 8).נא לפרסם הודעה רק אם השעה בה היא אחרי 03:00 =]לא שאני מתכוון ללכת לישון עכשיו, נראה לי קצת CS מתאים :smoke:.
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים ....אין הרבה מה לעשות עכשיו, רק בוחר כמה תמונות יפהפיות מהפרלייה החדש להעלות לכם לחדשות. קצת ריר לא מזיק לאף אחד, נכון?
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מה אני אראה עם הוודוו שלי?תגיד היד לא עיפה כבר בשביל להזיז את העכבר....?כי שלי בקושי זזה......
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים טוב אני ער רק משעה 19:00 ככה שאין עדיין בעיה, אבל הגעתי כבר למצבים בו היד שלי התעקמה למעין CLAW
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מחבר משעם בשעות האלה השרתים של UT רקים אוף.... וכמעט כל שרתי CS מלאים בציטרים וקאמפרים =[.
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים אני מנסה לישון כמה שפחות....א. או שאני ממש ממש ממש ממש עייףב. או שממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש אין מה לעשות (בדרך כלל מוצאים משהו, לדוגמה לנסות לגרום לlicq לעבוד - ארר, אפילו הגרסה שבportage לא עובדת!! (and yes, i unmasked it) )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.