עבור לתוכן

Half Life 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

• תגובות 1.4k
  • צפיות 110.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תגידו תגיע לארץ גרסת הדיוידי של המשחק אני אל רוצה לקנות את הגירסה של ה-5 דיסקים זה נרהא לי מאוד מאוד ריסקי  :nixweiss:

:s05: :s05: :s05:

פורסם

אני חושב שראיתי בגיימר שלארץ לא תגיע גרסת ה-DVD

פורסם

בעעע אני נדפקתי עם ה-9600xt 256 שלי (sapphire) לא קיבלתי קופון ולא נעליים

יש לי בדיוק אותו כרטיס (שים לב בחתימה שלי...)

כרטיס חביב ביותר

ודווקא בזכותו יש לי את הקופון...

פורסם

סיימתי את המשחק!!! פשוט מדהים!!! שווה לשחק רק בשביל שני השלבים האחרונים והסרט בסוף!!!

עריכה:

טוב אז היו לי כמה שאלות, אבל מצאתי את האתר הבא, שמספר בדיוק מה קורהבהאלף לייף 1 ו-2. מאוד מושקע ומומלץ גם למי שמבין

רק למי שסיים את המשחק יש שם ספויילרים!!!!!

http://members.shaw.ca/storage_4/hl2story/

פורסם

הביאו אותו איזה 5 פעמים באשכול הזה כבר...

פורסם

אהה, טוב לא נורא....אז הנה עוד לינק נחמד, נקווה שאת זה לא שמו.

מסתבר שהGMAN מופיע בכל מיני מקומות במשחק, הנה תר'ד של תמונות שלו בכל מיני מקומות:

http://www.steampowered.com/forums/showthread.php?s=&threadid=182302

פורסם

אני לא ראיתי את ה G-MAN

רק בהתחלה ורק בסוף

חחחח הייתי כל כך עסוק בלהרוג יצורים

פורסם

גם את זה שמו... :D

פורסם

היי.

כמובן שלא קראתי את כל הפוסט המרשים הזה שלכם (תעברו את DOOM3 או לא?)

אבל יש לי מספר שאלות.

א. גם לי יש את הקופון בזכות ה9600XT שלי (ספיר, 128MB נקנה בגרסאת OEM בKSP...) וזה בהחלט מגניב להוריד 3500 מגה ברישיון...

בכל מקרה, המערכת שלי היא עם הכרטיס המדובר וP4C 2.6@3.2 ו512 מגה ב-DDR500. על איזה הגדרות המשחק לא יקטע? הוא רץ לי בHIGH סבבה, אבל הטעינות בין השלבים זה משהו נורא... (זה אצל כולם ככה, זה פשוט נורא...). AA וAF אין מה לדבר נראה לי, ניסיתי X2X2 וזה לא כל כך אהב את זה...(אגב, מה שמוגדר בקונטרול פאנל של הדריוורים קובע משהו? לא, נכון? מה שקובע זה מה שבאופציות במשחק. נכון?).

מה דעתכם?

פורסם

בDOOM3 אם ATI שמו AA בתוך המשחק זה היה נותן חרא איכות וחרא ביצועים אבל דרך הדרייבר זה עובד בסדר

אני כל הזמן עם 4AA ו8AF דרך הדרייבר ובכל המשחקים אני רק מסדר רזולוציה וHIGH

פורסם

מה בקשר לטעינה המעצבנת ?

יש לי מחשב סביר (מופיע למטה), ואני משחק על 1024X768 X4X4, וכל כמה חדרים שאני עובר, יש LOADING מעצבן של דקה בערך.

אין בעיה של FPS, בדר"כ 40-50 קבוע.

ככה זה אצל כולם ??

פורסם

כן גם לי זה היה ככה. באמת מעצבן. עוד יותר מעצבן זה שלוקח לו איזה דקה עד שהוא מעלה את חלון השמירה....

זה לא כזה רציני, תשתדלו לסגור כמה שיותר דברים לפני שאתם מפעילים את המשחק, לי זה עושה אותו יותר מהר.

אני עבדתי על AF4 ו- AA2.

פורסם

הגדרות המשחק קובעות בכל אופן, במקרה הזה.

אצלי רץ סביר ברזולוציה של 1024X768 כל ההגדרות על High, Reflect World, A.A X2 & A.F X16. לא יורד מ 30 פריימים לשניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים