פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים תגדירו מה זה טוב...אתמול שיחקתי פעם ראשונה שלי ב-HL2 DM ועשיתי 70:50 זה טוב...? ולא שיחקתי ב-MP של HL1
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים זה ממש מבאס לשחק בזה עם הפינגים הגבוהים שיש לנו מהארץאולי נפתח סרבר םפה ונשחקזה יהיה הרבה יותר כיףאז מי מתנדב??ולי יש כישורי CS (תתפלאו זה עוזר - תנועות טבעיות לחלוטין... ;D )
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים האמת שלא...צריך יותר HAND EYE CORDINATIONויכולת יריה מהירה...יענו אינסטינקטים
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים זה ממש מבאס לשחק בזה עם הפינגים הגבוהים שיש לנו מהארץאולי נפתח סרבר םפה ונשחקזה יהיה הרבה יותר כיףאז מי מתנדב??ולי יש כישורי CS (תתפלאו זה עוזר - תנועות טבעיות לחלוטין... ;D )אין כזה דבר.בקאונטר כולם מעפנים ומורידים תסנסטיביטי ברמות מטורפות וככה הם פוכעים.
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים זה ממש מבאס לשחק בזה עם הפינגים הגבוהים שיש לנו מהארץאולי נפתח סרבר םפה ונשחקזה יהיה הרבה יותר כיףאז מי מתנדב??ולי יש כישורי CS (תתפלאו זה עוזר - תנועות טבעיות לחלוטין... ;D )אין כזה דבר.בקאונטר כולם מעפנים ומורידים תסנסטיביטי ברמות מטורפות וככה הם פוגעים.
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים יש יש יש עוד 6 ימים עד הצ'ק שלי אחרי זה לחכות עוד שלושה ימים ורק אז לקנות את המשחק
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים אין כזה דבר. בקאונטר כולם מעפנים ומורידים תסנסטיביטי ברמות מטורפות וככה הם פוכעים. ממש לא נכון יש שם המון טקטיקות מעבודות צוות ולתנועה ביחיד התחמקות מכדורים למשל (תתפלא אבל יש המון שעומדים כשהם יורים- וזה לא נכון לעשות את זה) ואגב הסנסטיביטי שאני משחק עליה היא 9-10 אז בבקשה בלי הכללות
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים אני מניח שענו על זה כבר אבל אני לא הולך לקרוא 80 עמודיםאיפה אפשר לנצל את הקופון מהXT בארץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.