פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים הינה 2 התמונות שלי ושלך אחי איפה לדעתך יש יותר איכותתתתתתתתתתתתתתתתתת!!![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים אני בחלק 12 ויש צלפים כאלה עם לייזר כחולעליתי כבר לגג ויש איש אחד שאומר לי להרוג אותםאיך אני עושה את זה?
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים אני בחלק 12 ויש צלפים כאלה עם לייזר כחולעליתי כבר לגג ויש איש אחד שאומר לי להרוג אותםאיך אני עושה את זה?זרוק עליהם רימונים הם מתים...אהה וזה עם הרדאון הישן תחליף כרטיס מדור לדור האיכות תמונה מישתפרת
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים אתה לא שמת לב נכוןהתמונה שלי יותר ברורה משלך וסליחה שאין לי כסף לקנות כרטיס ב3000 שח...
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים musari אני לא מבין מה אתה מתלהב מזה שיש לך מספיק כסף לקנות כזה כ.מ.אין לך משהו יותר טוב לעשות?אני במקומך בכלל הייתי שותק כי לקנות כזה כ.מ נקרא להיות פראיר אפילו אם יש לך ערימות של כסף בארונות.
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים אתה לא שמת לב נכוןהתמונה שלי יותר ברורה משלך וסליחה שאין לי כסף לקנות כרטיס ב3000 שח...קודם כל 5000 ש"ח 2 תבהיר טיפה תמסך כי אצלי יש אולטרה ברייטס אז זה ניראה לך חשוך...
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים musari אני לא מבין מה אתה מתלהב מזה שיש לך מספיק כסף לקנות כזה כ.מ.אין לך משהו יותר טוב לעשות?אני במקומך בכלל הייתי שותק כי לקנות כזה כ.מ נקרא להיות פראיר אפילו אם יש לך ערימות של כסף בארונות.יא תפרן לך תשחק במישחקים על LOW דיטיילס ותגיד לעצמך העיקר הבריאות...
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים אל תהיה פראייר 9800 PRO זה אחלה כרטיס לא להעליב אותו בבקשהאז מה אם הוא מהדור ה"ישן" הוא עדיין מריץ כל משחק על MAX וגם MAX FILTERS...ואל תתחצף לשאר חברי הפורום בשביל מישהו "מתחיל" יש לך הרבה חוצפהיא תפרן לך תשחק במישחקים על LOW דיטיילס ותגיד לעצמך העיקר הבריאות...
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים יא תפרן לך תשחק במישחקים על LOW דיטיילס ותגיד לעצמך העיקר הבריאות...LOL האמת זה מה שאני עושה מה לעשות לא לכל אחד יש כסף. תפסיק להיות ילד כזה מפונק ולהתלהב מזה.אם זה לא היה הת'ראד הרשמי של HL2 הוא כבר מזמן היה נעול בגללך.אתה בן 6 או משהו? לפי הגישה שלך זה ממש נראה כך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.