עבור לתוכן

האיכות קול של הAUDIGY ללא תחרות?

Featured Replies

פורסם

חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס קול המיושן משהו(SBLive! - עשה את שלו וcreative עושים טובה מוציאים לו איזה דרייבר. מאז המילניום

יש איתם בעיות)

בהתחלה חשבתי לא עוד creative ושה GTXP יכול להתחרות בaudigy עיון קטן בspecs גילה שלא כך העניין. עד שמצאתי את המותק הזה

terratec DMX 6fire 24/9

קישור-

http://www.terratec.com/products/6fire/6fire_details.htm

הייתי אומר שהוא זורק את הaudigy לא?

עבר עריכה ע"י HaimTS

פורסם

spec זה לא הכל

אתה יכול לרשום spec מאוד מרשים אבל עם ביצועים בשטח עלובים

ובspec ללא ספק האודיג'י יותר טוב מהgtxp אבל בשטח.... הוא אוכל אבק

פורסם
  • מחבר

נניח לרגע שGTXP יותר טוב, ואין כמו משמע אוזניים....

איך המוצרים של terratec? שווים התיחסות?

תודה HaimTS

פורסם

אם אתה רוצה להפטר ממנו אני מוכן לקנות אותו ממך שלח לי הודעה עם מספר טלפון.

פורסם
  • מחבר

אני לא נוהג למכור חומרות ישנות שלי(לא שווה),

אני בסוף מרכיב מהם מחשב חדש לאחותי ::)

פורסם

למעשה על הנייר GTXP יותר טוב כי הAudigy הוא לא באמת 24 ביט, באחד מהחישובים הוא חותך ל16.

GTXP הוא 18 ביט אם אני לא טועה.

כמובן שגם תלוי בגורמים אחרים כמו איכות יציאות, דרייברים ETC שcreative בדרך כלל שולטים בזה.

פורסם

TERREC משתמשים באותו ציפ של הרקולס.

אבל שוב בשביל 600~ שח אתה מקבל גם רכזת USB וגם סאונד אדיר

אין פה מקום לטעות , הכרטיס הזה הוא עילוי .

פורסם

הייתי אומר שהוא זורק את הaudigy לא?

זה כרטיס מקצועי , ויקר יותר. וחסרות בו פונקציות מסוימות שטובות לגיימרים

אך אל תדעג, Audigy הוא יותר טוב מ live באיכות הצליל, אבל עדין בתחום הזה הוא מתחרה רק בכרטיסים הזולים ביותר , ואונבורד.

פורסם

למעשה על הנייר GTXP יותר טוב כי הAudigy הוא לא באמת 24 ביט, באחד מהחישובים הוא חותך ל16.

GTXP הוא 18 ביט אם אני לא טועה.

כמובן שגם תלוי בגורמים אחרים כמו איכות יציאות, דרייברים ETC שcreative בדרך כלל שולטים בזה.

נידמלי ששניהם 16bit,48khz ...

פורסם

החיסרון היחיד של הרקולס זה היבואן שלהם בארץ הקודש-כלנית הנבלות, הם נותנים שירות רע מאד, ממש עושים טובה שהם מייבאים את זה. בכרטיס כמו הפורטיסימו 2 זה לא נורא כי הוא לא יקר אבל ההרקולס XP 6.1 הוא כרטיס יקר וחשוב שתהיה אחריות שאפשר לממש במקרה הצורך.

פורסם

כלנית הם יבואן סנוב, שעושה טובה שהוא בכלל מכניס משהו טוב לארץ. יש להם תמיד מוצרים איזוטריים וטובים, רק הם מגיעים לכאן במשלוחים פעם במליון שנה, בזמן אספקה של חודשיים הזמנה מראש(ע"י לקוח הסף מחברת מחשבים שמזמינה מהם) ואז אפשר לחכות לביאת המשיח עד שהמוצר מגיע, ואז בסוף הם מחליטים להעלות את מחיר הדילר, ואז הצרכן נדפק כי גם המחיר שלו עולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים