פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים שתי אופציות, לקנות את CS:CZ במקומות כמו באג, או לחפש במקומות כמו אופיס דיפו, או בסניפי באג איפה שיש את הארגז של המשחקים הישנים ב30-50 שקל ולמצוא שמה את blue shift.
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר חשבת על לקנות את המשחק?ואתה מתכוון ל- cs הישן או לחדש?התכוונתי לcdkey כדי לשחק באינטרנט.1.6 לא יודע אם זה הישן או לא. זה הרגיל אני חושב.שתי אופציות, לקנות את CS:CZ במקומות כמו באג, או לחפש במקומות כמו אופיס דיפו, או בסניפי באג איפה שיש את הארגז של המשחקים הישנים ב30-50 שקל ולמצוא שמה את blue shift.מה זה blue shift?ולא קונים את הcdkey לחוד מהמשחק? כי הרי כבר לא מוכרים את 1.6 לפי מה שידוע ליוהאם הcdkey מתאים גם לישן וגם לחדש?
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים לא זה לא מתאים לחדש, אתה יכול לקנות HL2 silver דרך הSteam בלבד ולקבל כם CS1.6 CS:CZ וכל שאר המשחקים הישנים.אתה יכול לקנות את CS:CZ שמתאים לCS:CZ ו1.6 או את Blue Shift שמתאים לCS1.6 בלבד.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים זאת חבילת הרחבה של HL1 עולה משהו כמו 50 שקל ואפשר לשחק בCS עם הCDKEY שלה.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מה זה blue shift ?! אתה משחק את בארני במקום את גורדון. אבל זה לא משנה כי הCD KEY עובד ב 1.6 והוא יותר זול מHL.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר אוקיי אז אני שואל שוב איפה אני יכול לקנוות את הcdkey ובבקשה אל תגידו לי בחנות כמו באג וכאלה כי אני בדקתי חלק ואין אז אם מישהו מכיר חנות שיש בה בטוח אני אשמח לקבל כתובת מדוייקת תודה לעוזרים
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אם אני לא טועה אמור להיות ב- BUG בקניון למחהאו בקניון הדר ב- OFFICEאם אין בשנייהם אז כשתלך עם המשפחה שלך פעם ל- בילו סנטר (אם אתה לא יודע אפיה זה לך תשאל את אמא ואבא שלך)ושם אני קניתי את שלי. ;D
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים את האלף-לייף הראשון אתה יכול למצוא ב-100 שקל (יכול להיות שפחות אפילו) בפריק.. חנות מחשבים שמתמחה בעיקר בD&D ושאר משחקים עם ביקוש יותר קטן מהרגיל.. אם אני לא טועה החנות היחידה בת"א שעדיין מוכרת את HL1..(ר"ח אבן-גיברול פינת צייטלין, מול פיצה מטר.. אם אתה לא מכיר כ"כ את האזור פשוט תגיע לכיכר רבין ותשאל אנשים..)
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר סבבה אז עכשיו יש לי איפה לקנות את המשחקאבל איפה אני קונה את הcdkey? או שהקוד בא עם המשחק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.