עבור לתוכן

נראה לי שיש לי באג מוזר בnfsu2

Featured Replies

פורסם

קיבלתי כבר הודעה שנייה בunlocks שאני יכול לשדרג את הטורבו (הוא כבר משודרג לpro performance) אבל הextreme performance נעול לי וקיבלתי את ההודעה הזאתי לפני דיי הרבה זמן ועברתי כבר איזה 70 אחוז מהמשחק בנוסף וגם שום דבר לא נפתח לי יותר וגם קיבלתי שידרוגים אחרים שכשאני מנסה לעשות אותם כותבים לי שאני צריך לשדרג  קודם את הטורבו,ecu,והמנוע עד לדרגה ה3 אבל רק הטורבו נשאר נעול והמנוע והאי סי יו משודרגים כבר לאקסטרים משו פה לא מסתדר לי,למי שגמר את המשחק או יודע מתיי אמורים לקבל את הטורבו ברמה ה3? באיזה אחוז בערך? ויש למישו מושג למה האקסטרים נעול לי? אולי צריך להחליף מכונית או לעשות איזה משו?

תודה :)

פורסם

הכל פתוח ברמה 3 חוץ מהטורבו?

פורסם
  • מחבר

ערכתי את ההודעה תקרא אותה שוב בבקשה ולא הכול פתוח אבל כמו שאמרתי בדקתי וקבילתי כבר באנלוקס שתי הודעות בקשר לשידרוג הטורבו זאת אומרת שהאקסטרים היה אמור להיות לי פתוח כבר ממזמן

פורסם

יכול להיות שיש עוד כמה מירוצים שאתה חייב לעבור.. אני אומנם לא הגעתי לשלב שאתה נמצא בו אני כרגע נמצא באחד או שניים שיפורים מהדרגה השלישית של המנוע והטורבו וכל החרטה האלה אבל נראה לי שאתה צריך לעבור עוד כמה מירוצים ותחרויות, לפי דעתי זה לא קשור במכונית כי כל מכונית בעיקרון אפשר לשדרג וזה לא תלוי בזה, או שתנסה לעבור עוד כמה וכמה מירוצים או שתנסה בכמה מחנויות ה-PERFORMANCE SHOP.

פורסם
  • מחבר

אחי מאז שקיבלתי את ההודעה השנייה של השדרוג עברתי איזה 10 מירוצים אם לא יותר ואני ב67 אחוז מהמשחק כבר

פורסם
  • מחבר

טוב גמרתי את המשחק אני ב70% וניצחתי את הבוס הזה במירוץ האחרון של ה5 סיבובים ועדיין הטורבו רמה 3 נעול לי וגם הtires ועוד כמה דברים איך אני אמור לפתוח אותם??

פורסם

היה לי גם איזה בעיה כזו

היה לי איזה 50000 דולר והאקסטרים לא רצה להיפתח

היהה לי חשק לבזבז אז הבאתי מכונית חדשה ושיפצתי אותה בטירוף כמעט כמו הראשונה ושנשאר לי איזה אלפייה אחרונה ורק אז נפתחו לי כמעט כל האקסטרים

נראה לי בגלל שיש לכם הרבה כסף המשחק לא רוצה שיהיה לכם יותר מידי קל והוא ממשיך לנעול את שאר הביצועים

בזבזו מה שיש ונראה לי שיפתחו לכם שאר הביצועים (האקסטרים)

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה חח באמת היה לי איזה 230000 דולר והחלפתי מכונית חדשה ושידרגתי אותה והכול ונשאר לי עדיין איזה 150000 וכל פעם אני מקבל עוד מהמרוצים שאני עושה חח נראה לי אני יקח את כל המכוניות וישפץ אותם זאת הדרך היחידה או שמישהו יודע מה בטוח הסיבה?

פורסם

צריך למצוא את כל החנויות באיזור הנמל ( בהנחה שמצאת את כל השאר).

נדמה לי שאפשא ללחוץ על T בשביל לבדוק אם מצאת את כולם.

פורסם

תגיד ניסיתה חנות אחרת של preformence?

פורסם

אלו החנויות תמצא את כולם והכל ייפתח

פורסם

This is very wired, I finished the game just after 89 percent and almost every improvements were available.

Maybe you still have couple unfinished races in the "World Map".

פורסם
  • מחבר

זה יכול להיות כל הסיבות האלו ביחד תודה לכולם אני ינסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים