פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים אני לא מאמין שאני מבקש עזרה בלעעעעעאני תקוע ב CHECKPIONT 23 אין לי שם נשקיםרק מברג ואיזה משהו כמו מחבט בייסבולוזה בלתי אפשרי לעבור את זה יש שם בהתחלה תשומר ותטכנאי שאני הורג אותםואז אני ממשיך קצת האלה יש כבר תבנאדם רובוט הזה שאי אפשר להרוג אותו והוא רואה אותימישהו יודע מה לעשות?!?אל תתנו לי צ'יטים בבקשה לא משנה עברתי
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים תמונה יכולה לעזור.וחוץ מזה השומר רובוט הזה עקום פשוט כל הזמן תהיה בתנועה ויהיה לו קשה לפגוע בך
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר תודה רבה אבל כבר רשמתי בסוף ההודעה שלי שהצלחתי לעבור אני פשוט לא ראיתי תקופסא שהייתה משמאלי כי זה היה חשוך
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מישהו יודע איך עוברים ב CHECKPOINT29 את הגשר השבור (אחרי שהורגים את היצור) ?תודה מראש.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אתה צריך לחזור קצת אחורה איפה שיש את היצורים המעצבנים האלה אז תחפ באזור הזה עליה ואז אתה כבר תבין
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים מישהו יודע איך אני עובד את השלב עם הCRYO PYRAMIDS? ששומרים עלי שני רובוטים ועוד חייל בחליפה...איך? ???
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים אין בעיה.פשוט תברח לשער שממנו יצאו הרובוטים לתפוס אותך (הוא ייפתח לך) וכדי שלא יצליחו לפגוע בך בזמן שאתה מדלג לשם, תעלה על הפירמידה שליד ותסתתר מהם קצת או שתרוץ מהר לפסגה שלה ותרד לכיוון הדלת שציינתי מקודם.בכל מקרה אח"כ תיכנס לחור שממנו יוצאים רובוטים לתפוס אותך ותמשיך קדימה.אני לא אהרוס לך יותר - בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.