עבור לתוכן

צריך תוכנה לפינו זיכרון(משאבים) כי נגמר למחשב שלי הזיכרון יותר מדי מהר

Featured Replies

פורסם

רק האיסיקיו שלי פתוח וזה לא פותח לי עוד תוכנות זה אומר לי ככה<>

"אין מספיק משאבי מערכת כדי לפתוח קובץ זה"

אז אני צריך תוכנה כזאת שתיצב לי את מהשאבי המערכת ובבקשה אני צריך את זה!

תודה מראש

פורסם

ערוך את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום. תודה.

פורסם

א. שים לב שאתה עובר על חוקי הפורום, וכמה שהשאלה שלך דחופה באמת שאין לכך סיבה . אני אשנה עבורך את הכותרת הפעם, ורק הפעם. בפעם הבאה הנושא ינעל וימחק.

ב. Memturbo תעשה את העבודה.

http://www.memturbo.com/

ג. ולמרות זאת הייתי מציע לך לבדוק את מקור הבעיה (אולי וירוס?) במקום להשתמש כל הזמן ב MemTurbo.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה הורדתי את התוכנה הזאת ועשיתי פינוי זיכרון והוא לא עושה כלום נשאר אותו דבר!!!

אוליי זה וירוס???

איך אני בודק אם יש לי וירוס כזה

יש לי נורטון אנטי וירוס 2003

איך אני בודק עם יש לי וירוס כזה ואם כן איך להסיר אותו

שוב תודה רבה!

פורסם

תסרוק בbitdefender אונליין לחץ כאן

לדעתי זה בגלל זכרון וירטואלי נמוך או מבוטל או שאין הרבה זכרון וכמעט כולו בשימוש

פורסם

כמה RAM יש לך ? (לא הייתם צריכים לשאול את זה ? )

פורסם
  • מחבר

יש לי

320 sdram

פורסם

ב. Memturbo תעשה את העבודה.

http://www.memturbo.com/

היא לא. למרות השם המטעה, "משאבי מערכת" הוא מושג שונה מ-RAM. תוכנות כמו Memturbo בסה"כ מעבירות מבצעות paging יזום, (דבר מיותר לכשעצמו), הן חסרות משמעות לחלוטין ככל שזה נוגע למשאבי מערכת. אפשר לראות את זה עם כלים כגון ה-Resource Meter של Win9x.

מבדיקה שעשיתי בעבר, התוצאות ב-3DMark עם תוכנה לפינוי זכרון שרצה ברקע היו גרועות מאשר בלעדיה. אם מבינים מה התוכנה הזו עושה, זה הגיוני מאוד.

Prog.

פורסם
  • מחבר

בקיצור אז מה אני צריך לעשותת??????????????.

????????

פורסם

זאת התוכנה הכי טובה לניקוי הזיכרון הפנימי וניסיתי הרבה תוכנות כדי להגיע למסקנה הזאת.

אחרי שאתה מפעיל את המחשב ועוד תוכנות הרבה קבצים שנטענים לזיכון הפנימי לא נחמקים משם והתוכנה מנקה אותם, מאוד מומלץ:

Iarsn TaskInfo2003

פורסם

????????

מנסיון שיש לי עם ווינדוס ובמיוחד עם XP ו 2K אם אתה מגיע למצב של חוסר זיכרון זה נובע מטעינה רבה של DLL לזיכרון מה שנגרם ע"י התקנה רבה של תוכנות והסרתם לא בצורה נכונה או שהתוכנה לא מסירה את ה DLL נכון

כל התוכנות לפינוי זיכרון שאני מכיר לא עוזרות כי ה XP וה 2K יודעים לנהל את הזיכרון בצורה מעולה רק שהם פשוט תוענים את עצמם בזבל והם לא יודעים שזה זבל

לא נשאר לי יותר מה להמליץ לך אלה רק לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס חדש אני גם ממליץ על זה כל שנה מקסימום.

בהצלחה

פורסם

לוותר על תרופות הסבתא ולהתקין מערכת נורמלית כמו Win2k או XP. אלא אם מישהו במיקרוסופט ישראל פיקשש בתרגום של הודעת השגיאה, במערכות מבוססות NT לא צריכות להופיע לעולם הודעות על מחסור ב-System Resources.

קריאה מומלצת: "שתיים וחצי שורות על משאבי מערכת"

Prog.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להביא לי את התוכנה הזאת מה שאמרו פה

Iarsn TaskInfo2003

שוב תודה

תודה מראש

פורסם

1. אתה יכול להוריד את התוכנה מכאן

2. היא לא תפתור לך את הבעיה.

אפשר לשאול באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש?

Prog.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

98

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים