פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים הסבירו לנו את הרעיון של חיבור וחיסור וכל זה אבל לא הבנתי את זה תנו לי דוגמה.למשל איך אני עושה:פקדוה שתיקח שני מספרים ותחבר אותםאו פקודה שתיקח מהמשתמש שני מספרים ותעשה חיסור או כפל או חילוק.בתודה מראש GABIG12
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים Num:= X+Ywriteln ('enter two numbers');readln (num1,num2,temp);temp:=num1+num2; --- אם לזה התכוונת אז אפשר לשנות את הכפול באיזה מספר שרוצים, אבל אם התכוונת שיבחרו בהפעלת התוכנית איזה פעולה זה יבצע אז ז המשהו אחר לגמריend.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים Num:= X+Ywriteln ('enter two numbers');readln (num1,num2,temp);גם זה לא בדיוק נכון:למה אתה מבקש מהמשתמש להכניס 2 משתנים ומחכה בקלט ל3??קטע לחישוב חיבור 2 משתנים שהמשתמש הכניס ופליטת התוצאה:writeln('הכנס שתי מספרים');readln(n1,n2);sum:=n1+n2;writeln(sum,'=סכום שני המספרים');
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים מחבר ניסיתי וזה לא עובד לי מה הבעיה?vara,b: integerbegin ;writeln ('הכנס שני מספרים')readln (a,b(;sum:=A+b;writeln (sum);end.אני לא מבין למה זה לא יוצא לי הוא כותב שיש לי טעות בשורה sum:=a+b;
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים לא זוכר ממש איך זה בפסקל,אבל דבר אחד בטוח, חילוק של שני ints הוא לא בהכרח שלם...תגדיר את sum כREAL.עריכה:שכחתי משהו: יש את העניין שאם אתה מגדיר את sum כint אז אתה לא יכול להשתמש ב/, אלא רק בdiv (החלק השלם של החילוק) וmod (שארית השלמה של החלוקה).
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים חילוק רושמים ככה- "/"ניתן לראות את זה בצד הימני של המקלדת באיזור "המחשבון"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.