עבור לתוכן

הMTROX Parhelia... נראה לא משהו...

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שבכתבה היה כתוב על 8 צינורות רינדור, אבל יש לו רק 4...

הקצב מילוי מקסימלי קטן בצורה מעוררת חשד

Mpixels/s

וגם הקצב מילוי מקסימלי השני Mtexels/s לא נורא גדול...

המיהורת זיכרונות שלו איטית בצורה מפתיעה אף יותר (למרות שכבר הוכח מעבר לכל ספק שמגה הרצים זה לא ביצועים)

והקצב מקסימלי של תעבורה בזיכרון שלו גם כן לא מפיל את המאיצים האחרים לקרשים...

וחוץ מזה אם אני הבנתי נכון הכרטיס שישובק הוא הכרטיס אשר נראה עד עכשיו בתמונות ואם כך אז גם היכולות oc שלו (ללא מודינג) בטח לא משהו...

אז עזבו את האיכות תמונה המעולה והתמיכה החלקית ב directx 9 (שאת זה יש לכל מאיצי הדור הבא ויותר) הכרטיס עצמו ממש לא חזק...

אני צודק או שאני מפספס משהו?

• תגובות 44
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לו 4 צינורות עם 4 טקסטורות לכל PASS לכל PIXEL, ל מתחרים (כרגע)יש 2 אז זה נותן יותר FILL RATE.

מעריכים של NV30 ו R300 יהיו 8 צינורות עם 4 טקסטורות וגם הם יעבדו בתדרים גבוהים יותר אז הוא בהחלט לא מאיים

עליהם בביצועים.

הייתרון שלו הוא באיכות התמונה ובתמיכה רחבה יותר בריבויי צגים מה שמתאים אותו לשוק המקצועי.

הנחת היסוד היא שהביצועים שלו בכל מקרה הרבה יותר גבוהים מהנדרש אז הביצועים עצמם יהיה שיקול

משני אצל קהל היעד.

פורסם

תעשה לי טובה... איזו איכות ?!

לכולם תיהיה איכות ברמה לא פחות גבוהה משלו...

פורסם

נחייה ונראה, אני מקווה שאתה צודק למרות שזה לא סביר.

פורסם

תעשה לי טובה... איזו איכות ?!

לכולם תיהיה איכות ברמה לא פחות גבוהה משלו...

כמו שהG400 מתהדר באיכות צביעם וחדות גבוהה יותר משל ה4600טיטאניום..

פורסם

הדבר הכי הגיוני יהיה לחכות להשוואות בשטח...

לדעתי הם איחרו קצת בעיתוי עם הכרטיס הנ"ל - עוד חצי שנה הוא יהיה מיושן מאוד (עם צאתם של כרטיסי הדור הבא). הוא מהווה מעין "דור ביניים" בין הדור הנוכחי לדור הבא.

לדעתי, רק פריקי מטרוקס ואנשים "מקצועיים" שמחשיבים איכות תמונה מעל הכל יקנו את הכרטיס הנ"ל.

חוצמזה, לגיימר ביתי ההפרש באיכות התמונה פחות מהותי.

פורסם

אורי, די.

יש רק דבר אחד שיש רק למאטרוקס... תמיכה בשלושה מסכים.

את כל השאר יש לכולם...

פורסם

ובינינו, לאחוז מיזערי בלבד יש שלושה מסכים בבית...

פורסם

טוב די,

בוא נחכה ונראה.. אני מקווה להצביע בעצמי על ההבדלים בקרוב. ;D

פורסם

אל תתחיל איתי אפילו...

פורסם

מטרוקס= מקצועי

בשביל מה לחשוב על כרטיס כזה זה לא לגייימרים

ATI , NVIdia, Hercoles = שוק בייתי גיימרים

תחכו ל NV30 ו R300

8)

פורסם

אל תתחיל איתי אפילו...

מי התחיל?

הבנתי ממזמן שמיותר להתווכח איתך, כי בכדי להבין את ההבדלים צריך לנסות בעצמך, ואתה עוד לא התנסת עם כרטיס מסך של מטרוקס בכדי להצביע על ההבדל.

והתגובה שלי באה להביע ממקודם שאני מתכוון להזמין את הכרטיס, למען המאת היום כמעט ביצעתי Pre-order רק שמשום מה אין משלוחים לארץ. :(

פורסם

כרגיל, לארץ המוכה שלנו תמיד מגיע חומרה באיחור מה...

לגבי איכות התצוגה, יש הבדל (ראיתי)...

ואם ההבדל בין ATI לנווידיה מורגש, אז כמובן בין MATROX לשאר. למרות זאת לא הייתי ממליץ על הכרטיס הנ"ל כרגע, בטח לא לגיימר הממוצע. אני הייתי ממתין לדור הבא של ATI שישלב גם איכות תמונה מצוינת וגם ביצועי תלת מימד מרשימים.

אורי, תסכים איתי שהדור הבא של המאיצים אמרו להשאיר אבק למטרוקס, והמחיר שלו לא ריאלי כרגע, במיוחד לאור העובדה שאוטוטו יוצאים הכרטיסים של החברות המתחרות. אולי ברגע שהם יצאו המחיר שלו ירד לרמה נורמלית.

חוצמזה, הפונקציה של 3 מסכים ממש לא שימושית ל 99% מאיתנו (רוצה לעשות סקר קצר? ;))

פורסם
מטרוקס= מקצועי

בשביל מה לחשוב על כרטיס כזה זה לא לגייימרים

נכון שאיכות התמונה שלהם נחשבת למעולה שבמעולים ולכן הרבה מקצוענים משתמשים בכרטיסים שלהם אבל הם בהחלט לא רק לשוק הזה. הכרטיס הזה בהחלט יפעיל משחקים בצורה מעולה ויתחרה ב GF4 של היום.

ATI , NVIdia, Hercoles = שוק בייתי גיימרים

כאן עוד יותר אתה מפגין את הבורות שלך. דבר ראשון זה Hercules ודבר שני הרקולס לא מייצרת ציפים כמו מטרוקס ATI או נוידיה אלא כרטיסים שמבוססים על הציפים. פעם הם היו מייצרים כרטיסים עם ציפים של נוידיה והיום של ATI.

ובקשר לכרטיס עצמו, נראה דיי מדליק ואני כבר מחכה לבנצמרקים. אני חושב שהוא בהחלט יהווה כרטיס ביניים עד לדור הבא של ATI והרקולס.

בקשר לאופצייה שכולם כל כך תופסים ממנה, שלושת המסכים, אמנם זה מדהים וזו חוויה אחרת לגמרי. אבל למען האמת למעטי מעט יש 2 מסכים על מחשב אחד, אז שלושה?!

פורסם

הויכוח הזה מיותר וחוזר על עצמו,

מטרוקס לא מתחרים בנוידיה ולא בATI, מהיסבה הפשוטה הם חברה קטנה משמעותית לעומת נוידיה וATI, וכך גם המשאבים שלה.

אך אני מעדיף את הינשה והגישה שלה לפתרון תצוגה, איכות. מדברת אליי לפני הלכ לדעתי.

כבר נתתי איפשהו בפורום את הציטוט של מטרוקס לעניין ולשוק אליו מיועד הכרטיס, הביתי מקצועי.

למשתמש אשר מחפש שילוב מושלם של איכות .. ופיצ'רים.

לדעתי לכל הדעות זה יהיה כטריס חזק מספיק, אני באופן אישי עובד שעות על גבי שעות במחשב.. והאיכות היא עניין שמעוד משנה לי, הפרמטר לדתעי היכ חשוב ברכישת כטריס לדעתי.

בנוסף לכך אני מתכנן בשלושה חודשים בקרובים לרכוש זוג מסכי LCD, ולעבוד בנוחות ולנצל את הזמן בייתר יעילות.

קשה לי להסיבר את כמה זה משנה, בתקופ0ה קצרה מאוד של חודש וחצי לפני שהתפגר לי הג'י400 מקס ועבדתי עם זוג 17" התמכרתי.

גם לאיכות וגם לנוחות..

ולדעתי כהוצאה לשנתיים-3 הקרובות זה משתלם.

להזכירך למטרוקס אין זמן תחלופה של שיש החודישם כמו למתחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים