פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים סיימתי את HL2 NFSUG2 ו-THUG2, ומאז מאד משעמם לי על המחשב. בקרוב "אקנה" BFV CoD ו-MoH. חוץ מהם, על אילו משחקים תוכלו להמליץ לי בבקשה?(חוץ מדום3)בתודה מראש, אורן.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים Vampire the Masquerade: Bloodlines לא יצא לי לשחק אבל אומרים שזה שווה....
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים Rayman 3 The Hoodlum Havoc שווה לך. dude! אתה זקוק לטיפול, זכר בן 14 שמשחק ריימן
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים dude! אתה זקוק לטיפול, זכר בן 14 שמשחק ריימן אתה זה שזקוק לטיפול.. ריימן 3 הוא לא כמו ריימן 1. - לקפץ על הדשא ולהרוג פרפר. תפסיק כבר להקניט!
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים ריימן זה ריימן FFS כל עוד הוא לא הצמיח סכינים על האוזניים, קיבל צלקת על הלחי ואיבד עיין בNAM ועכשיו הוא לקח את הBFG של דוד ניוק'ם ויוצא למסע של הרג חסר תכלית שמדולל עם סיפור עלילה עלוב. זה עדיין אותו הפאקינג לדלג בדשא ולרקוד עם פרפרים ריימן....
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים ממליץ לך על רידיק החדש... אומנם לא יצא לי לשחק בו, אך הביקורות חמות! בהצלחה
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים משחק יפה, אבל הAI דיי גרוע, והם קצת שכחו להיות נאמנים לסיפור.גאנדאלף הורג את הבאלרוג ויוצא עם האחווה ממוריה WTF? ואפשר להציל את בורומיר מידי האורוקאיי עוד WTF? EA dev team - READ THE F`N BOOK
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים ספורטPES4אסטרטגיהLOTR החדשפעולהfar cry HL2riddikvampire 2 (bloodlines)dמולטיפלייריםWAR3 WOWjoint opsבנייהroller coster tycoon 3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.