פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים אני מארגן מסיבת 18 ואני צריך מקום שהוא לא ממש יקר עם בר וזה , אם אתם מכירים תכתבו פה , זה מתוכנן בעיקרון לשישי הזה .
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים יעשו לך בעיות בקשר לאלכוהול, זה לא מספיק שאתה בן 18.בכל מקרה, שאלתיאלי ליד הכאמל מקום מגניבבב!!!
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים הממממאין לי טלפון ודברים כאלהאבל תלך לשם ותראהאבל המקום עצמו זה כזה מעין שנטי כזה נורא נחמדיש שם גם אח עצים שממש כיף לשבת לידואתה צריך ללכת לראות את המקום לדעתי הכי טוב...
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים פרטים על כל הפאבים והמועדונים מהקטנים עד הגדולים יש לך בעכבר העיר (כולל כתובות מספרי טלפון והכל)
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מחבר פשוט התקציב קצת לוחץ עלייי...זה הקטע שאני לא רוצה מקום שחיטה , אני רוצה כזה יענו זולה שאפשר לשבת עם החברה , לשתות קצת , לרקדו ,לעשן נרגילה או משהו כזה לאיזה כמה שעות .
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים "החבית" אחלה מקום, גם יש איזה בר ששכחתי איך קוראים לו, בטיילת של בת-גלים שם... הבעיה ש"החבית" זה מקום פתוח ועכשיו חורף וקר. המקום השני דווקא יותר נוח ואפשר להזמין מקומות מראש והמחירים שם סבירים והמוזיקה אחלה.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים אחי אם יש לך HOT אז אני יודע שיש שם אינטרקטיב "גיא פינס" או משהו כזה. קיצר יש שם את כל המקומות בילוי בארץ אתה יכול לחלק אותם לפי ערים, סוגים וכו' וכו' וכו'. אולי אתה מכיר את זה שווה לנסות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.