פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים מחבר הולכים לדרייבר ומעבירים את אות השידור מNTSC לPAL... אחי אין לי מושג איך עושים את זהאתה יכול להסבירדרך אגב אני משתמש בממיר ל RCA זה משנה?
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים לפעמים המתאמים בין סופר ל RCAגורמים הם לשחור לבן כל שניתן לקנות מתאם חדש ולפתור אתהבעיה המתאם נקרא סופר זכר לRCA נקבהאבל בדרך כללזה נובע מהפיכת השידור לNTSCאפשר בהגדרות הכרטיס מסך לשנות ל-PALאיזה כרטיס אתה משתמש?
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים מחבר ge force 6800של MSI אבל איפה רשום NTSC ו PAK אני חיפשתי על כל הדרייבר לא מצאתי כלום אפשר תמונה או כל דבר שיעזור לי
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים אני לא מכיר את התפריט של נווידיהאבל נסה להכנס לתפריט של שינוי התצוגותואולי שם כנס לתפריט הספציפי של הTV
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים ניסיתי לשנות לpal ועדיין זה בשחור לבן אה ויש לי g f 6800 gt היה לי מקודם 5200 gf והכל עבד מצויין מישהו יודע מה לעשות???
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים מחבר וואלה מצאתי בסוף תודה רבה אחי זה עבדעריכה :לחבר שלי יש מסך של סמסונג סינק מאסטר 1200 NF הוא רוצה לךימכור אותו בכמה אתם אומרים יד שניה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.